Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Μαχητές κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας και έτσι είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν tweets από τους τηλεθεατές του Survivor και για πρώτη φορά να πάρουν μια γεύση από το τι σχολιάζουν για εκείνους.

Διαβάστε ακόμη: Το μέλλον του Γιωρίκα Πιλίδη στο Survivor και το σίριαλ με την επιστροφή του Βαλάντη

Όταν ήρθε η σειρά του Γιώργου Κατσαούνη, όπως ήταν αναμενόμενο, τα πιο πολλά tweets είχαν να κάνουν με το ειδύλλιό του με τη Μυριέλλα Κουρεντή. Το πρώτο ήθελε το ζευγάρι ως τη «Νεράιδα και το Παλικάρι» του Survivor εμπνευσμένο από την αγαπημένη ταινία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ενώ στα επόμενα τους έδειχνε όταν ο Τσακα Τσούκας είχε πάρει για πρώτη φορά τη Μυριέλλα στην αγκαλιά του.

Τότε Γιώργος Κατσαούνης είπε: «Τώρα τι να πω. Την θυμάμαι εκείνη τη στιγμή που βρήκα την ευκαιρία να την αρπάξω. Την πήγα σε όποιο κοντινό λαγούμι βρήκα, φίλε, σε όποια γωνία. Τη θυμάμαι σαν τώρα. Μην μου κάνετε τέτοια τώρα! Θα σηκωθώ να φύγω, θα πάω στους κόκκινους». 

Όταν δε είδε το πρώτο τους on camera φιλί, είπε όλο νόημα: «παιδιά, αχ, αχ, αχ… Πω πω παιδιά χτύπαγε η καρδούλα μου τότε. Δεν υπάρχει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA