Μενού
  • Α-
  • Α+

Από την πρώτη κιόλας μέρα που ο Άρης Σοϊλέδης μπήκε στο Survivor, είχε μπει στο στόχαστρο του Γιώργου Κατσαούνη. Η είσοδος στο ριάλιτι επιβίωσης του πρώην ποδοσφαιριστή Ολυμπιακού και ΑΕΚ δεν είχε «κάτσει» καλά στον παίκτη των Μαχητών που σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να τον κοντράρει.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες ημέρες είχε πει: «Ο Αρης Σοϊλέδης, ναι μεν καλός, ναι με κέρδισε παρόλο που έχω εμπειρία στους στίβους. Δεν με εντυπωσίασε γιατί τον έβλεπα στον πάγκο ότι είχε ηγετικές τάσεις. Είναι σχεδόν σαν τον Πιλίδη, σχεδόν, αλλά δεν είναι Πιλίδης. Ο Πιλίδης είναι ένα άλλο κομμάτι, τέλειο ήθος. Ενώ είναι αρχηγόπουλο, δεν το έπαιξε ούτε μια φορά αρχηγόπουλο».

Σήμερα λοιπόν συνέχισε στο ίδιο μοτίβο λέγοντας χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης για τον Άρη Σοϊλέδη: «Έχω να πω ότι του κόπηκε η μαγκιά χθες. Άλλα περίμενε να του βγουν και άλλα του βγήκαν. Η Αθηνά είχε σε κάποια πράγματα δίκιο και όφειλα να της πω μια συγνώμη. Αφού με συγχώρησε η Αθηνά κατάλαβα ότι τους πήρα και το παιχνίδι εκείνη την ώρα, τους πήρα και το κορίτσι και του ΄δωσα και ένα φιλάκι πεταχτό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA