Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα χιόνια στην Αττική σιγά σιγά λιώνουν και η καθημερινότητα στην πρωτεύουσα βρίσκει και πάλι τους ρυθμούς της. Οι παρουσιαστές των καναλιών επέστρεψαν στα πόστα τους, μετά την ταλαιπωρία των ημερών και το Τηλεκοντρόλ είναι φυσικά εδώ για να σας μεταφέρει τα νέα από τον τηλεοπτικό χώρο. Πάμε να τα δούμε.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρναν οι Μαχητές

Ενισχύει τις ομάδες στο Survivor ο Ατζούν

Από εκεί που δεν το περιμέναμε, τελικά το φετινό Survivor αρχίζει και βρίσκει το κοινό του. Το hashtag του ριάλιτι είναι καθημερινά πρώτο στο Twitter και ο κόσμος ασχολείται έντονα με τα όσα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο. Τι θέλει να κάνει τώρα ο Ατζούν για να καταφέρει να περάσει σε τηλεθέαση το φαινόμενο που λέγεται Σασμός; Να παίξει όλα του τα χαρτιά, ενισχύοντας τις δύο ομάδες, που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.

Αρχικά, θα δούμε στο παιχνίδι την ιδιαίτερα αγαπητή, Κάτια Ταραμπάνκο. Το μοντέλο βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και στα επόμενα επεισόδια θα τη δούμε να ρίχνεται στους στίβους μάχης. Οι εκπλήξεις, όμως, του Τούρκου παραγωγού δεν σταματούν εκεί. Όπως ακούσαμε στο ρεπορτάζ της εκπομπής Ποιος Είναι Πρωινιάτικα του OPEN, δύο νέοι παίκτες ετοιμάζονται να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για έναν Διάσημο και για έναν Μαχητή. Ο πρώτος θα είναι ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου, ενώ ο δεύτερος θα είναι ο εξαιρετικά γνωστός στο Tik Tok, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Σίγουρα, οι νέες αφίξεις θα φέρουν έναν άλλο αέρα στην Καραϊβική, κάτι που λογικά θα φανεί και στα νούμερα τηλεθέασης του ΣΚΑΪ. 

Δύο νέες εκπομπές έρχονται στο Star

Τον προγραμματισμό του για τη νέα χρονιά κάνει το Star, έχοντας ήδη προχωρήσει το πρότζεκτ που ονομάζεται, Asia Express, και το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις τηλεοράσεις μας από το ερχόμενο φθινόπωρο. Σύμφωνα με το concept, εννέα ζευγάρια (18 πρόσωπα) θα πρέπει να διασχίσουν τέσσερις χώρες της Ασίας (Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη και Ταϊλάνδη) με ελάχιστα χρήματα. Ένα ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που δεν θα μοιάζει με όσα έχουμε δει στην ελληνική TV. 

To άλλο πρότζεκτ που ετοιμάζει το κανάλι, αφορά ένα τηλεπαιχνίδι με το όνομα «Cash or Trash». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Mega Καλημέρα, οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για τον άνθρωπο που θα το παρουσιάσει, με τη Δέσποινα Μοιραράκη και τον Μελέτη Ηλία, να ακούγονται έντονα. Όπως όλα δείχνουν, πάντως, ο ηθοποιός θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Και τη νέα σεζόν με Σασμό ο Alpha

Η μυθοπλασία φέτος είναι η μεγάλη νικήτρια της τηλεοπτικής αρένας, με τον Σασμό του Alpha να αποτελεί τη νούμερο ένα σειρά, από άποψη τηλεθέασης. Αν και ακόμα είναι νωρίς για ανακοινώσεις, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως το σίριαλ θα ανανεωθεί για ακόμη μία σεζόν, με την ιστορία να συνεχίζεται. Από εκεί και μετά δεν ξέρουμε. Το παράδειγμα με τις Άγριες Μέλισσες φέτος έδειξε πως η τρίτη σεζόν σε μια σειρά, ίσως κουράζει τους τηλεθεατές, κάτι που δεν θα ήθελαν να κάνουν σε καμία περίπτωση στον Alpha με τον Σασμό.

Πάντως, κάπου εδώ αξίζει να πούμε πως οι ηθοποιοί του Σασμού δουλεύουν σκληρά. Για την ακρίβεια, «σκοτώνονται» στη δουλειά. Πάρτε για παράδειγμα τον Κώστα Νικούλι. Το τηλεοπτικό κοινό, μάλιστα, είδε τον Πετρή Βρουλάκη να πεθαίνει στη σειρά του Alpha, ενώ λίγες ημέρες αργότερα είχε το ίδιο τέλος και ο χαρακτήρας που υποδύθηκε στη σειρά του ANT1, 42 C. Όπως εύστοχα σχολιάστηκε στο Twitter, θα δούμε τον Νικούλι να μην πεθαίνει σε κάποια σειρά και δεν θα μπορούμε να το διαχειριστούμε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA