Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντιδράσεις πρόκειται να προκαλέσουν οι δηλώσεις του Πέτρου Ξεκούκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενόψει και της έναρξης της δίκης του ηθοποιού που έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία του βιασμού και της απόπειρας βιασμού τον Μάρτιο. «Φοβάμαι ότι είναι πολύ δύσκολο να ξαναδουλέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Στο κοινό πέρασε, ο κόσμος δεν ξεχνάει. Μπορεί να συνεργαστούμε αργότερα, τον αγαπώ, τον εκτιμώ, το ταλέντο δεν παύει να υπάρχει» είπε αρχικά ο Πέτρος Ξεκούκης μιλώντας στο Πρωινό.

Διαβάστε ακόμη: Survivor spoiler: Εκτός ριάλιτι ο Γιώργος Πιλίδης

«Δεν θα ήθελα να πάω αυτή τη στιγμή να τον επισκεφθώ στη φυλακή, γιατί είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος θα αισθανόταν πολύ άσχημα, Φαντάζεστε αν βλέπει στην τηλεόραση το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο πώς θα αισθάνεται ψυχολογικά;» αναρωτήθηκε. «Έρχεται η δικάσιμος και μπορεί εκεί να έχουμε και αποκαλύψεις και να φανεί ότι κάποια ή κάποιες πήγαν οικειοθελώς. Μπορεί να έγιναν σκόπιμα όλα αυτά που έγιναν» καταλήγει ο Πέτρος Ξεκούκης σε μια δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA