Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θανάσης Μπέλλος αποχώρησε από το Survivor 5 και η άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν επεισοδιακή, αφού έδειξε να εκνευρίζεται με τη βροχή ερωτήσεων που δέχτηκε από τους δημοσιογράφους.  

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Πουλόπουλος: Αποκάλυψε το γάμο του στον αέρα της εκπομπής

Η συμπεριφορά του απέναντί τους και ένα σχόλιό του «ερώτηση είναι αυτή τώρα» ανέβασαν τους τόνους στο πλατό της Super Κατερίνα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γιάννη Πουλόπουλο να διαφωνούν έντονα μεταξύ τους.

«Υπάρχει η λογική ότι ο δημοσιογράφος βγάζει το ψωμί του. Αλλά υπάρχει και η λογική ότι και ο παίκτης βγάζει το ψωμί του όπου έχει τη ρήτρα του, δεν μπορεί να πει τίποτα. Το έχουμε ζήσει με όλους τους παίκτες. Είναι ο μόνος που μίλησε. Από εκεί και πέρα, η επιμονή ερωτήσεων τύπου αυτόματο όπλο, θέλει να δει το παιδί του, το αγκαλιάζει, έχει να το δει καιρό και έρχονται 150 μικρόφωνα. Βεβαίως είναι εριστικούλης, αλλά είναι και ο μόνος που μίλησε. Βεβαίως ο δημοσιογράφος κάνει τη δουλειά του, αλλά θέλει κι ένα τακτ. Μην επιμένεις με ρωτήσεις ασταμάτητα και αδιάκοπα», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σε εκείνο το σημείο πήρε το λόγο ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος είπε σε έντονο ύφος: «Θα μπορούσε να πει "παιδιά, δεν μπορώ να μιλήσω". Το "τι ερωτήσεις είναι αυτές" δεν μπορείς να το πεις σε κανέναν δημοσιογράφο γιατί έχουμε δουλέψει πολύ για την ελευθερία του λόγου για να μπορεί να ρωτάει ο καθένας ό,τι θέλει. Απάντησε μόνο στις ερωτήσεις που ήθελε να απαντήσει. Με ενοχλεί πολύ αυτό».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενοχλημένος από τον υψηλό τόνο της φωνής του Γιάννη Πουλόπουλου, τον ρώτησε «ως δημοσιογράφος μου φωνάζεις έτσι;» για να πάρει απάντηση που μάλλον δεν την περίμενε κανείς.

«Θα σου πω πράγματα που δεν πρέπει. Έκανα πολύ μεγάλο καβγά χθες στο περιοδικό γιατί μια συνεντευξιαζόμενη ήθελε να αλλάξει τη διατύπωση της ερώτησής μου. Η ερώτηση του δημοσιογράφου είναι ιερή», απάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος με το διάλογο μεταξύ τους να συνεχίζεται σε εξίσου υψηλούς τόνους. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA