Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζώρτζια Γεωργίου ήταν η μεγάλη νικήτρια του μουσικοχορευτικό σόου Dancing With The Stars. Η Κύπρια καλλονή κατάφερε να κερδίσει τον... μαραθώνιο χορού καθώς μάγεψε τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό σε Ελλάδα και Κύπρο που της έδωσαν την πρώτη θέση στο σόου του Star. Η Τζώρτζια Γεωργίου κατάφερε να βγάλει... νοκ άουτ τους άλλους τρεις συνδιεκδικητές του τίτλου, τη Βασιλική Μιλλούση, τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Dominik Stars αλλά και τον special guest της λαμπερής βραδιάς, Νίκο Κοκλώνη!

Απαντες, όπως και στα προηγούμενα σόου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, μαγνήτισαν τα βλέμματα με δυο χορογραφίες το κάθε ζευγάρι, ωστόσο, η κορυφή χωρούσε μόνο μία κι αυτή ήταν η Τζώρτζια Γεωργίου με τον παρτενέρ της Αλέξανδρο.

Η Τζώρτζια Γεωργίου έχοντας πάρει το στέμμα της αναπληρωματικής Μις Κύπρου, με σπουδές ψυχολογίας στο βιογραφικό της, συνεργασίες με περιοδικά μόδας κι έφεση στον κλασσικό χορό, η 28χρονη καλλονή ακολούθησε το δρόμο της τηλεόρασης. Υστερα από το πέρασμά της από την «Ελληνοφρένεια», την εκπομπή «Καλοκαίρι παντού» με παρουσιαστές την Κατερίνα Καινούργιου και τον Παύλο Σταματόπουλο, αλλά και από το «Ooh la la!» της Σάσας Σταμάτη στον Σκάι, κατέληξε στο STAR όπου και συνεχίζει στην πρωινή εκπομπή Breakfast@Star.

https://www.instagram.com/p/CEW5SgBjADj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CEW5SgBjADj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/B0tRrQZjLVZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/ByxrgvZiMfL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/BnZC0Ibg2qn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/BnZC0Ibg2qn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/BmnZo_xA1Ae/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/BmnZo_xA1Ae/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/BaKNes3gvdv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/BHIJ7yEA7YX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA