Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Survivor επιστρέφει στις οθόνες απόψε με αγώνισμα και το έπαθλο του φαγητού. Στο νέο επεισόδιο όλοι βρίσκονται εν αναμονή των δύο μονομαχιών για την κατάκτηση των ασυλιών.

Διαβάστε ακόμη: Netflix: Η επική απάντηση σε ανάρτησή του από το ERTflix

 

Στο βίντεο - τρέιλερ, βλέπουμε Διάσημους και Μαχητές να γίνονται ξανά... μαλλιά - κουβάρια και τη Μυριέλλα Κουρεντή να μπαίνει στο στόχαστρο συμπαικτών και αντιπάλων, αλλά και των φίλων, αφού το γράμμα της προς τον Γιώργο Κατσαούνη περισσότερο τον έκανε έξαλλο, παρά τον ηρέμησε ώστε να αποκατασταθεί η σχέση τους.

Οσο για το ποια είναι η ομάδα που κατακτά σήμερα τη νίκη στο αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εβδομάδα ξεκινά με τους Διάσημους να κατακτούν την πρώτη νίκη τους και να απολαμβάνουν το έπαθλο φαγητού, ρίχνοντας στο καναβάτσο τους Μαχητές.

Αρσενίου και Εμμανουήλ οι... βόμβες του Ατζούν

Ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν φέρεται να κάνει σκέψεις για μεταγραφικές... βόμβες, ώστε να κρατήσει ψηλά το ενδιαφέρον και τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor 5. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα» του OPEN, δύο νέοι παίκτες ετοιμάζονται να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για έναν Διάσημο και για έναν Μαχητή. Ο πρώτος θα είναι ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου, ενώ ο δεύτερος ακούει στο όνομα: Κωνσταντίνος Εμμανουήλ!. Ο εξαιρετικά γνωστός infuencer του Tik Tok, που αν επιβεβαιωθεί, αναμένεται χαμός!

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA