Μενού
  • Α-
  • Α+

Καθόλου καλά δεν ξεκίνησε αυτή η εβδομάδα, μιας και ο καλλιτεχνικός χώρος πενθεί για τον ξαφνικό θάνατο του Πάνου Νάτση, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/1). Θα προσπαθήσουμε να το αφήσουμε στην άκρη για λίγο και να δούμε τι έχει το σημερινό Τηλεκοντρόλ.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Γιώργος Κατσαούνης: «Τα παιδιά με φοβούνται - Ο Σάββας ξέρει να επηρεάζει τους άλλους»

Από καλύτερος έγινε χειρότερος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Κοιτάζοντας τα στατιστικά των παικτών του Survivor το τελευταίο διάστημα, παρατηρούμε μία απίστευτη πτώση στις επιδόσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα. Ο δημοσιογράφος της ομάδας των Διασήμων είχε ξεκινήσει τρομερά στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου, ενώ είχε καταφέρει να βρεθεί κάποια στιγμή ακόμα και στην κορυφή της λίστας με τα ποσοστά νικών της ομάδας του. Τι συνέβη, όμως, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και ο Κωνσταντάρας δεν μπορεί να «σταυρώσει» νίκη;

Για να καταλάβετε τι εννοούμε, από το ποσοστό 75% σε νίκες που είχε στις 3 Ιανουαρίου, σήμερα (31/1) το ποσοστό του βρίσκεται στο 39% (17.5 νίκες σε 44.5 αγώνες) και να είναι το χειρότερο όλου του Survivor. Μήπως κουράστηκε; Μήπως μπήκε με φόρα και εξάντλησε όλες του τις δυνάμεις; Αν και ο Λάμπρος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες των τηλεθεατών, η αλήθεια είναι πως με αυτά τα ποσοστά δεν θα μπορέσει να συνεχίσει για πολύ καιρό στον Άγιο Δομίνικο. 

https://twitter.com/SurvivorStatis1/status/1487716951787028480?ref_src=twsrc^tfw

Το τραγικό σκηνικό με τον Βαλάντη

Πέρυσι είδαμε να γίνεται χαμός στο αεροδρόμιο με τις επιστροφές κάποιων παικτών του Survivor, όπως του Τριαντάφυλλου ή του Νίκου Μπάρτζη. Περιμέναμε, λοιπόν, μετά τα τόσα αρνητικά σχόλια που έγιναν, να μην έχουμε αντίστοιχες συμπεριφορές και φέτος. Αμ δε.

Στην επιστροφή του Βαλάντη στην Ελλάδα, καταγράφηκε μια ντροπιαστική στιγμή, την ώρα που όλοι οι δημοσιογράφοι έπεσαν πάνω στον Βαλάντη. Ένας άνδρας της ομάδας ασφαλείας έσπρωξε με δύναμη έναν ρεπόρτερ του MEGA, σε μία από τις πιο τραγικές εικόνες που σχετίζονται με το Survivor. Πότε θα σταματήσουν όλα αυτά;

H μάγος που ήρθε από το «Βρετανία έχεις ταλέντο»

Ένα εντυπωσιακό performance από την Josephine Lee είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» το βράδυ της Κυριακής (30/1). Για την ακρίβεια ήταν ακριβώς το ίδιο νούμερο που παρουσίασε η ξανθιά μάγος στο «Βρετανία έχεις Ταλέντο» πριν τέσσερα χρόνια, αφήνοντας άφωνους τους κριτές του σόου.

Κάτι τέτοιο έγινε και με τους δικούς μας πάντως, οι οποίοι της έδωσαν αμέσως το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Αξίζει να πούμε ότι η Josephine Lee αποτελεί την πιο πολυσυζητημένη γυναίκα στην βιομηχανία της μαγείας. Κι όχι άδικα.

Ο Κώστας Νικούλι είναι το πρόσωπο της χρονιάς

Ο τηλεοπτικός Πετρής Βρουλάκης φαίνεται πως έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του μετά τον Σασμό. Ο Κώστας Νικούλι συγκλόνισε τους τηλεθεατές με την ερμηνεία του στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, ενώ παράλληλα αρκετοί ήταν εκείνοι που τον απόλαυσαν και στη σειρά 42 C, που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 ελλείψει επεισοδίων των Άγριων Μελισσών.

Μόνο καλό έκανε στον Νικούλι αυτή η αλλαγή στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, αφού η «τηλεοπτική του παρουσία» παρατάθηκε μετά τον θάνατο του Πετρή. Κάπως έτσι αυτή τη στιγμή ο Νικούλι έχει εξελιχθεί στο πρόσωπο της χρονιάς. Ήδη το όνομά του έχει ακουστεί για το Survivor, κάτι που δεν πρόκειται να γίνει φέτος, ενώ φήμες τον θέλουν να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους και για άλλα σόου, όπως αυτό του Νίκου Κοκλώνη. Σίγουρα, θα έχει προτάσεις και για άλλα τηλεοπτικά πρότζεκτ από τη νέα σεζόν. Από την πλευρά του ο ηθοποιός δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις και απολαμβάνει τη στιγμή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA