Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι επιστροφές στη Φάρμα δεν σταματούν. Μετά την επανεμφάνιση του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο ΑΝΤ1 σε μια προσπάθεια να δώσει και πάλι μια ώθηση στα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι, βάζει ξανά στο παιχνίδι την Αγγελική Ηλιάδη. Θυμίζουμε πως η τραγουδίστρια είχε αποχωρήσει οικειοθελώς πριν από λίγο καιρό από τη Φάρμα, μαθαίνοντας την τραγική είδηση για τον θάνατο του πατέρα της.

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: Επιστρέφει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης - «Είμαι ο Μέσι της πολιτικής, είμαι μόνος μου ένα πανεπιστήμιο»

Ωστόσο, η είδηση για την επιστροφή της Αγγελικής Ηλιάδη στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία. Απ' ότι φαίνεται η τραγουδίστρια είχε αφήσει... μισές δουλειές στη Φάρμα και επιστρέφει για να τις συνεχίσει.

Μιλάμε φυσικά για το ειδύλλιο που είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό στο παιχνίδι με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, με τον οποίο θα έχει πλέον μια δεύτερη ευκαιρία, για να ζήσει τον έρωτά της μέσα στη Φάρμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA