Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες έκανε η Κατερίνα Διδασκάλου το απόγευμα της Τρίτης (1/2),  όταν και έκατσε στον καναπέ της εκπομπής «Ελένη» του MEGA. Η Μενεγάκη, λίγο πριν αποχαιρετήσει την αγαπημένη ηθοποιό, της ζήτησε να της δώσει ένα spoiler για τη σειρά, με εκείνη να μην της χαλά το χατίρι.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Εχω παρακολουθήσει συντρόφους μου - Με έβγαζαν τρελή

«Δεν είναι τόσο εύκολο για την Μυρσίνη να αποδεχτεί τη Δρόσω. Την κατανοώ την Μυρσίνη, γιατί γι’ αυτήν είναι μπροστά της οι φόνισσες του γιου της. Το καταλαβαίνεις τι σημαίνει;», ρώτησε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η Ελένη Μενεγάκη τότε ζήτησε από την ηθοποιό να της απαντήσει για το αν η Μυρσίνη θα αποδεχτεί την Δρόσω ως νύφη στο πλευρό του Κωνσταντή, με τη Διδασκάλου να συνεχίζει: «Η Μυρσίνη έχει τρομερά κοινωνικά κλισέ και εκτός από σκύλα μάνα είναι σκύλα και σε πολλά άλλα επίπεδα. Εγώ την καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι σταθερή στην πορεία που έχει χαράξει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA