Μενού
  • Α-
  • Α+

Τίποτα δεν άφησε ασχολίαστο ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο ηθοποιός, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor, επέστρεψε στην Αθήνα και το απόγευμα της Τρίτης (1/2) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ. Ένας από τους πρώτους παίκτες, που του ζητήθηκε να σχολιάσει ήταν φυσικά ο Γιώργος Κατσαούνης. 

Διαβάστε ακόμη: Η αγωγή 100.000 ευρώ στον Ατζούν και ο ρόλος της Κατερίνας Λιόλιου στο X Factor

«Ο Κατσαούνης μας έβριζε καθημερινώς στα αγωνίσματα. Είναι πολύ περίεργος τύπος, επηρεασμένος από το χωριό του και τις συνήθειές του. Ήταν από την αρχή εριστικός», είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

«Στον τσακωμό με τον Γιωρίκα κράτησα τον Πηλίδη με νύχια και με δόντια», συμπλήρωσε ο ηθοποιός, ενώ για τη Μυριέλλα και το ειδύλλιο στο νησί ανέφερε ότι: «Τη Μυριέλλα δεν την ήξερα πριν, μόνο από το χώρο, αλλά ήρθε πολύ διαβασμένη και με στρατηγική. Μου έλεγε πως θέλει να φτάσει μέχρι την ένωση, επομένως νομίζω πως και το ειδύλλιο με τον τσακατσούκα ήταν θέμα στρατηγικής».

Τέλος, του ζητήθηκε να αποκαλύψει ποιον Διάσημο θα ήθελε να δει νικητή, με τον Θανάση Βισκαδουράκη να επιλέγει την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA