Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι πρώτες μονομαχίες των ζευγαριών στο MasterChef ολοκληρώθηκαν και από τις 20 ποδιές που είχαν να δώσουν οι τρεις κριτές έμειναν με... περίσσευμα τις έξι, καθώς από ορισμένα ζευγάρια δεν πήρε κανείς μία από αυτές.

Έτσι, με το τέλος της πρώτης φάσης του bootcamp, οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κάλεσαν στην κουζίνα του MasterChef όλους εκείνους που στην αρχή δεν κατάφεραν να φορέσουν τη λευκή ποδιά. Κανείς δεν ήξερε τι μπορεί να ήθελαν οι κριτές, ωστόσο, η απάντηση δεν άργησε να έρθει και να εκπλήξει τους πάντες!

Όπως είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, «Θα δίναμε 20 ποδιές, δώσαμε τις 14. Μπροστά μας έχουμε έξι ποδιές. Είναι αυτές που δεν δόθηκαν. Για έξι από εσάς, αυτές οι ποδιές είναι η δεύτερη ευκαιρία. Θα τις πάρουν αυτοί που ανάμεσά σας έκαναν τα έξι καλύτερα πιάτα. Οι ποδιές αυτές οδηγούν στη δεύτερη φάση του bootcamp, όχι στο σπίτι».

Οι Σταμάτης, Χριστόφορος, Στέφανος, Σταύρος, Κωνσταντίνος και Θράσος, ήταν εκείνοι που φόρεσαν τις ποδιές και θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση, εκεί όπου περιμένουν οι παίκτες με τα τρία «ναι» από τις οντισιόν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA