Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια συζήτηση που είχε η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της γύρω από το pole dancing που έκαναν στην παραλία τους οι παίκτες του Survivor, στάθηκε η αφορμή για να εκνευριστεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, η οποία ασχολείται εδώ και χρόνια με το pole dancing, έγινε έξαλλη όταν ακούστηκαν εκφράσεις όπως «δεν ξέρω αν θεωρείται άθλημα» και ότι είναι «προκλητικό».

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Μπέζος: «O κόσμος δεν περιμένει από εμένα να βγάλουμε μαζί φωτογραφίες»

Έτσι, λοιπόν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βλέποντας το απόσπασμα της εκπομπής, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, στέλνοντας μια «αιχμηρή» απάντηση μέσω κάποιων Stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ξεκίνησα να κάνω Pole dance το 2011 και έπειτα άρχισα να δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά γύρω από αυτό. Δε ξεκίνησα να χορεύω γύρω από τον στύλο γιατί ήθελα να προκαλώ, αλλά γιατί ανακάλυψα μια πολύ ωραία και διαφορετική γυμναστική. Μόλις είδα ένα απόσπασμα από την εκπομπή Love it που σχολιάζανε αν το Pole dancing είναι άθλημα ή όχι.

Δε θα μείνω στο αν είναι άθλημα ή όχι αλλά θα ήθελα να πω στους κατά τα άλλα πολύ συμπαθείς παρουσιαστές που απαρτίζουν την εκπομπή πως καλό είναι όταν δε γνωρίζουμε κάποια πράγματα να μην βγαίνουμε δημόσια, να αφήνουμε υπονοούμενα, να προσβάλλουμε ανθρώπους και να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι.

Θα ήθελα πρώτα να παρακολουθήσετε αγώνες pole dancing (να σας ενημερώσω πως τα πανελλήνια πρωταθλήματα ξεκίνησα να τα διοργανώνω εγώ με την εταιρεία μου) και μετά να κρίνετε αν τα κορίτσια που παίρνουν μέρος σε αυτά το κάνουν για να προκαλούν. Ήρεμα το λέω», έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μένει να δούμε τώρα αν θα έχουμε κάποια απάντηση από την πλευρά της Ιωάννας Μαλέσκου και των συνεργατών της ή το θέμα θα λήξει εκεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA