Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ, όπου μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, τους στίβους μάχης, την κακή συμπεριφορά του Γιώργου Κατσαούνη προς συμπαίκτες και αντιπάλους, καθώς και ένα σκηνικό που έλαβε χώρα στο ριάλιτι επιβίωσης, με πρωταγωνιστές τον αγρότη και τον Άρη Σοϊλέδη.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Σε ποιον λες σκάσε ρε; Σκάσε να πεις στον πατέρα σου» - Εξαλλος ο Κατσαούνης

«Αυτός ο τύπος (σ.σ. ο Κατσαούνης) όταν πηγαίναμε στα run πάντα ήταν καλοσυνάτος. Όταν φτάναμε στους αγώνες τα μπινελίκια, όμως, ήταν πάρα πολλά. Ο Άρης Σοϊλέδης την πρώτη ημέρα θα τον άρπαζε. Τον κρατήσαμε τον Άρη. Έγινε παρατήρηση στον αγώνα του ποδοσφαίρου από την παραγωγή, τον έφτασε στα όριά του. Τα μπινελίκια έπεφταν πολύ. «Δεν κάνεις, είσαι άχρηστος, δεν μετράς, είσαι τελευταίος, είσαι ξοφλημένος». Τώρα έχει γυρίσει τούμπα, τους τα λένε οι Διάσημοι. Οι Μπλε έπεσαν στην παγίδα που έστησαν οι ίδιοι.

Εγώ είχα πει στη Μυριέλλα ότι στα συνθήματα δεν θέλω να συμμετέχω, μαζί με τον Πιλίδη. Χέστηκα εγώ, ήθελα απλά να πάρω μέρος στο παιχνίδι και πήγα για το οικονομικό», ανέφερε ο Θανάσης Βισκαδουράκης. 

Όσον αφορά τον Βαλάντη ανέφερε πως «είναι ένα παραξηγημένο άτομο. Ο Γιωρίκας κι εγώ τον είχαμε από κοντά, παρόλο που είχε το τσεκούρι μέσα στην τσάντα του. Αγωνιστικά δεν το έχει. Όμως, στις δουλειές της καλύβας ήταν πρώτος. Μας έσωσε από τη βροχή μια μέρα».

Τέλος για την Μυριέλλα Κουρεντή αποκάλυψε πως «βραχυκυκλώνεται μόνη της. Συνέχεια τσακώνεται, μόνη της έκλαιγε, μόνη της τα έλεγε. Αναρωτιόμουν αν ήταν τακτική. Νομίζω το έχει δουλέψει πολύ στο μυαλό της. Ήταν πολύ τυχερή όταν κέρδισε την ασυλία, την έσωσε αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA