Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δημοσιογράφος του Alpha, Άννα Ζηρδέλη μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την κηδεία του Πάνου Νάτση που ήταν και πολύ καλός της φίλος. «Αυτό που μας συγκίνησε όλους χθες, χωρίς να το περιμένουμε, ήταν πως ο Γιώργος Καπουτζίδης που ήταν πολύ στενός του φίλος και συνεργάτης τα τελευταία χρόνια έβγαλε εξαιρετικό επικήδειο», είπε και ξέσπασε σε κλάματα συγκινημένη.

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Νάτσης: Ο Ευθύμης Γεωργόπουλος θα τον αντικαταστήσει στην παράσταση του Καπουτζίδη

Και συνέχισε προσπαθώντας να δώσει το ρεπορτάζ αλλά και να συγκρατήσει την συγκίνηση της. Και είπε για τον επικήδειο του Καπουτζίδη: «Μίλησε για το πως γνωρίστηκε με τον Πάνο, πως πέρασε την οντισιόν, που ήθελε ένα κομμάτι κωμωδίας και ο Πάνος δεν είχε και είχε μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα πηγαίνοντας στην οντισιόν άρχισε να του την εξιστορεί. Απλά ο Γιώργος Καπουτζίδης καθόταν εκεί και τον χάζευε και του λέει, “περνάς στην επόμενη φάση”. Μιλούσε για τις πολύχρωμες κάλτσες που λάτρευε να φοράει, για τον ρόλο που έγραψε πάνω του ο Γιώργος στις Σέρρες».

Η συγκίνηση της δημοσιογράφου ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής ενώ όταν «έσπαγε», έφερνε το λευκό μαντίλι που είχε στο χέρι της και σκούπιζε τα δάκρυά της. Και συνέχισε για τον επικήδειο: «Μίλησε για το ποδοσφαιράκι που λάτρευαν να παίζουν και τους είχε πάρει άλλη συνάδελφος από το θέατρο, έπαιζαν πριν από κάθε παράσταση.

    Google News

    Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

    BEST OF LIQUID MEDIA