Μενού
  • Α-
  • Α+

Χθες συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Παραράς και το κλείσιμο του «Βινυλίου» ήταν συναισθηματικά φορτισμένο με τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση, να θυμούνται τον καλό τους φίλο με τον οποίο ξεκίνησαν μαζί στην εκπομπή Κομφούζιο.

«Σήμερα θα κλείσουμε με βίντεο για τον φίλο μας, τον Αντώνη Παραρά. Σαν σήμερα 25 χρόνια πριν, έφυγε από τη ζωή. Από τότε μέχρι σήμερα δεν υπάρχει εκπομπή που να βγαίνει από εμάς αυτήν την ημερομηνία και δεν την αφιερώνουμε. Πραγματικά είναι φοβερό γιατί λες είναι πάρα πολλά τα 25 χρόνια από τότε που έφυγε. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο συχνά μου έρχεται στο μυαλό ο Αντώνης…. Μιλάμε για ένα θαυμάσιο παιδί με πολλά χαρίσματα και ταλέντα. Ένας κούκλος που πολλοί θα ήθελαν να έμενε στην παρέα μας και να κάναμε πράγματα μαζί. Έτσι θα κλείσουμε το Βινύλιο, να τον δούμε να λάμπει και πάλι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σερβετάς τόνισε πως ο γιος του είναι 25 χρόνων, και πως γεννήθηκε τον Ιανουάριο, και τον Φεβρουάριο έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Παραράς και είναι σα να κρατά το φίλο του στο πλευρό του.

Κάθε χρόνο, τη συγκεκριμένη μέρα, οι φίλοι του Αντώνη Παραρά, από όποια συχνότητα κι αν είναι, του αφιερώνουν ένα βίντεο με χαρακτηριστικά αποσπάσματα του Αντώνη Παραρά ύπο τους ήχους του «One Love» του αγαπημένου του Bob Marley.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA