Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε πριν από ενάμιση χρόνο μίλησε η Τζούλια Νόβα στο Secret των Παραπολιτικών, με «δέλεαρ» το να της δώσουν δική της εκπομπή  στην τηλεόραση.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Δαλάκα: Την απείλησαν ότι θα της ρίξουν βιτριόλι για την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα

«Με πλησίασε κάποιος που ήθελε να κάνουμε δουλειά μαζί, συγκεκριμένα ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ και μου έλεγε "για να πάρεις δική σου εκπομπή, να ξέρεις ότι θα πρέπει να σου βρούμε ένα χορηγό, ο οποίος να σε χρηματοδοτήσει και εσύ να του… κάθεσαι. Έτσι θα πάρεις δική σου εκπομπή. Όλα τα κορίτσια της τηλεόρασης έτσι κάνουν"», είπε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.

Στο άκουσμα της πρότασης η ίδια έγινε έξαλλη και ξέσπασε: «Έγινε χαμός, θύμωσα πάρα πολύ. Εγώ προσβλήθηκα με αυτό το πράγμα που μου είπε. Αυτόν τον άνθρωπο τον γνώριζα, πίστευα ότι είχε καταλάβει τι άνθρωπος είμαι. Του είπα "αυτό που μου πρότεινες, να το ξεχάσεις. Προτιμώ να μείνω χωρίς δουλειά και να μην έχω να φάω από το να κάνω κάτι τέτοιο". Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ, γιατί αυτός τσαντίστηκε που αντέδρασα έτσι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA