Μενού
  • Α-
  • Α+

O Θανάσης Βισκαδουράκης εμφανίστηκε με πατερίτσες στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Αταίριαστοι», λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο και εξήγησε αναλυτικά πώς τραυματίστηκε. Ο ηθοποιός, ο οποίος συμμετείχε στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor είπε πως «έκανα μια μεγάλη βλακεία που αυτοτραυματίστηκα».

Διαβάστε ακόμηΤο απρεπές σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου και το όνομα - έκπληξη που σκέφτονται στο Survivor

«Έχω συντριπτικό κάταγμα, να πω ένα ευχαριστώ στον γιατρό μου στο Ιατρικό και την Acun Medya, που πλήρωσε όλα τα έξοδα. Έγινε τσακωμός στο συμβούλιο ασυλίας. Βγήκαμε οι διάσημοι στον τάκο και ξεστομίζει ο Βαλάντης την ατάκα για τον καρκίνο στην Ευρυδίκη. Κάνει το λάθος, λοιπόν, να το πει αυτό κι εκεί που βγαίνουμε έξω, τον αρπάζω», ανέλυσε ο ηθοποιός.

«Πετάγεται η Μυριέλλα, κάτι λέει και με φέρνει έξω φρενών και για να μην αρπάξω κι αυτή, τραβάω μια κλωτσιά στο ψυγείο με τον πάγο και νιώθω ότι το πόδι μου σπάει. Με βγάζουν μετά στην αναφορά όπως στο στρατό και μετά φεύγω για Αθήνα» συμπλήρωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA