Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην τελική φάση του bootcamp βρίσκεται το MasterChef και, όπως είναι φυσιολογικό, δεν λείπουν και οι στιγμές έντασης με μια από αυτές να φέρνει σε δύσκολη θέση τους κριτές αφού οι δυο παίκτες που μονομάχησαν για το ποιός θα κερδίσει την ποδιά... «αρπάχτηκαν» μπροστά τους!

Ο Δημήτρης και ο Βασίλης μονομάχησαν μαγειρικά. Την πολυπόθητη ποδιά όμως κέρδισε ο Βασίλης. Μετά την ανακοίνωση του ονόματος του παίκτη που παίρνει την ποδιά και περνάει στο σπίτι, οι δυο μάγειρες ήρθαν σε αντιπαράθεση. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βασίλης είπε ότι ο Δημήτρης τον θεωρούσε πιο αδύναμο και ότι αυτό ήταν που του έδωσε δύναμη. Αυτό όμως το διέψευσε ο Βασίλης ενώ μετά το τέλος του καυγά μπροστά στους κριτές, ο Βασίλης συμβούλευσε τον αντίπαλο του να μην ακολουθεί την τακτική των ψεμάτων στις κουζίνες. Τελικά χρειάστηκε η «πυροσβεστική» παρέμβαση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που προσπάθησε να χαλαρώσει την ατμόσφαιρα.

Νωρίτερα, στην αρχή της διαδικασίας, ο Σωτήρης Κοντιζάς, είχε προειδοποιήσει τους διαγωνιζόμενους πως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα καθώς μόνο ένας από τις δυάδες που θα μαγειρέψουν θα μπει στο σπίτι.

«Σε κάθε μαγειρική μονομαχία πλέον, ο ένας μπαίνει στο σπίτι. Πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά ποιον θα επιλέξετε ως αντίπαλο και να εκμεταλλευτείτε το πλεονέκτημα που είχατε τόσες μέρες να παρακολουθείτε από τον εξώστη. Για εσάς ανεξάρτητα ποιος θα επιλέξει να μονομαχήσει μαγειρικά μαζί σας, δώστε τον καλύτερό σας εαυτό. Μιλάμε για την είσοδο στο σπίτι του φετινού MasterChef» είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA