Μενού
  • Α-
  • Α+

Για το έπαθλο επικοινωνίας θα ριχτούν στο στίβο της μάχης στο αποψινό επεισόδιο του Survivor Διάσημοι και Μαχητές, οι οποίοι μετράνε πάνω από 50 ημέρες στον Άγιο Δομίνικο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Αθηνά Ευμορφιάδη: Πώς ήταν πριν παρέμβει στη φυσική της ομορφιά

«Πολύ σημαντικό το έπαθλο επικοινωνίας και για τις δύο ομάδες ακούγεται να λέει ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος υπόσχεται στους παίκτες μηνύματα και φωτογραφίες από τα πλέον αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στο άκουσμα ότι μπορεί να δει την κορούλα της η Αθηνά Ευμορφιάδη λυγίζει, ενώ θα ξαναλυγίσει στο στίβο χωρίς να φαίνεται από το τρέιλερ εάν είναι επειδή η ομάδα της έχει χάσει ή κερδίσει. 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου λέει πόσο έχει ανάγκη να ακούσει ένα μήνυμα από τα αδέρφια της, η αδερφή της θέλει να δει έστω από φωτογραφία και η Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ ο Απόστολος Ρουβάς λέει πόσο του έχει λείψει η οικογένειά του.

Οι δύο ομάδες βάζουν τα δυνατά τους κάτω από ξεκάθαρα έντονη συναισθηματική φόρτιση και μένει να δούμε ποια από τις δύο θα κερδίσει το πολυπόθητο αποψινό έπαθλο και τις αντιδράσεις νικητών και ηττημένων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA