Μενού
  • Α-
  • Α+

Απογοητευμένος από την Μυριέλλα Κουρεντή δηλώνει ο Θανάσης Βισκαδουράκης ενώ υποστηρίζει πως ο Γιώργος Κατσαούνης «δεν συμπεριφέρεται σωστά στα κορίτσια και τους συναθλητές του». Ταυτόχρονα αποκάλυψε πως οι λόγοι που τον έκαναν να μπει στο Survivor ήταν οικονομικοί. 

«Απογοητεύτηκα με τη Μυριέλλα. Κάποιοι ήρθαν με στρατηγική και τακτική και έχουν δεν πάρα πολύ Survivor. Ο Τσακατσούκας δεν είναι άνθρωπος της τηλεόρασης για να στήσει κάτι. Είναι ένα λαϊκό παιδί. Έξω δεν θα τον έκανα παρέα. Δεν συμπεριφέρεται σωστά στα κορίτσια και στους συναθλητές του. Η αφαγία χαλάει τον χαρακτήρα, η πείνα είναι τεράστια, το να κρυώνεις, να βρέχεσαι τρεις φορές τη μέρα και να μην έχεις ρούχα», είπε ο ηθοποιός στον ALPHA. 

«Όλες οι δουλειές στο θέατρο πήγαν στράφι τον χειμώνα, τα έσοδα από τις ταινίες δεν πήγαν καλά και το ποσό των Τούρκων ήταν δελεαστικό. Έχω έναν ορθολογισμό και έναν ρεαλισμό. Όταν δεν περπατάει κάτι, πας στην επόμενη κίνηση», αποκάλυψε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στην Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε για τα ποσά που παίρνουν οι Διάσημοι: «Στην Ελλάδα ζούμε, υπάρχει μια υπερβολή. Στον γραφείο της Ατζούν ξέρουν τα χειριστούν τα ποσά. Υπάρχουν μεγάλα και μικρά, αλλά αυτό έγκειται στην προσωπικότητα του καθενός. Αν συνεχίσω να μιλάω μπορεί να χάσω κι αυτό που είναι να πάρω. Μην ακούτε πολλά, όλα είναι προσγειωμένα και δεν πίστευα ότι αυτό το παιχνίδι είναι τόσο δυνατό και ότι δουλεύει τόσος κόσμος».

Για τον Άρη Σοϊλέδη και την εξομολόγησή του για τον αδερφό του, ο Θανάσης Βισκαδουράκης ανέφερε: «Ήρθαμε πολύ κοντά με τον Άρη, μου εξομολογήθηκε για τον αδερφό του. Αγωνίστηκε πολύ για εκείνον, χάθηκε από τα ναρκωτικά και κάθε φορά έπλεκε το εγκώμιο για τη μαμά του. Τον αγαπώ πολύ, είναι ένα ευγενικό και ταλαντούχο παιδί». Ο Θανάσης Βισκαδουράκης τόνισε ότι η ομάδα των «Διασήμων» είναι χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα, εκ των οποίων το ένα «διοικεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας». Για τη ζωή στην παραλία ο ηθοποιός είπε: «Όλη την καλύβα την έφτιαξα εγώ. Είχα 24 ώρες τη φωτιά για τα κορίτσια. Στους “Μαχητές” έκαναν οι γυναίκες τις δουλειές. Έκανα δύο κορτιζόνες από το κουβάλημα και τα ξύλα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA