Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα 42 της χρόνια έκλεισε την Τετάρτη (9/2) η Φαίη Σκορδά και μάλιστα το γιόρτασε στο πλατό του «Πρωινού» του ΑΝΤ1. Τόσο οι συνεργάτες της, όσο και ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος Λιάγκας, της ευχήθηκαν «χρόνια πολλά», ενώ το ίδιο έκανε και η Μάρω Κοντού, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας σε Snik: Τον ενοχλεί που είμαι χοντρός - Οι χειρότερες μπουνιές τα επιχειρήματα των ανθρώπων

Μόνο που η γνωστή ηθοποιός ξέφυγε λίγο από το πλαίσιο της συνέντευξης και έκανε η ίδια κάποιες ερωτήσεις. Πιο συγκεκριμένα, κοιτώντας τον Γιώργο Λιάγκα τον ρώτησε «τι δώρο έκανες στη Φαίη;». Εκείνος κάπως αμήχανα απάντησε πως «δεν έκανα κάποιο δώρο», με τη Μάρω Κοντού να ξαναρωτά, «γιατί; Δεν είναι φίλη σου; Δεν είναι η μητέρα των παιδιών σου;».

«Δεν είναι φίλη μου, είναι η μητέρα των παιδιών μου. Δώρο δεν έκανα. Δώρο έκανα όταν ήμασταν παντρεμένοι. Τώρα που χωρίσαμε δεν κάνουμε δώρο. Χαίρομαι πάρα πολύ που γιορτάζει. Είναι η μητέρα των παιδιών μου, έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση, ήμαστε και συνεργάτες, τι άλλο;», απάντησε από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάκας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA