Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή τον Πάνο, τον παίκτη του MasterChef 6 που τον έχουν χαρακτηρίσει τον σωσία του Άκη Πετρετζίκη δεδομένης της εκπληκτικής ομοιότητάς τους, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να βρει μέσω σχετικής εφαρμογής - που έχει κάνει θραύση στο Instagram αυτές τις μέρες - ποιος είναι ο δικός της σωσίας από τους Έλληνες επωνύμους.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef - Κατερίνα Λένη: Παίκτης καθάριζε κάλους ποδιών με ψαλίδι κουζίνας

Το αποτέλεσμα ήταν πως ο «σωσίας» της παρουσιάστριας είναι ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά η ίδια έδειξε να μην ενθουσιάζεται και τόσο με αυτό αν και δεν παρέλειψε να αυτοσαρκαστεί, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Η μύτη μου πριν την πλαστική δεν ήταν σαν του πρωθυπουργού. Δηλαδή μοιάζω εγώ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Που μοιάζω εγώ με τον Πρωθυπουργό; Η εφαρμογή μου έβγαλε ότι μοιάζω με τον πρωθυπουργό. Εξωτερικά δεν πεθαίνεις κάτω με την ομορφιά του, καλά ούτε και με τη δικιά μου, δηλαδή.

Μήπως πριν τις πλαστικές έμοιαζα με τον Πρωθυπουργό; Αλλά η εφαρμογή δεν ξέρει τι είχα κάνει πριν. Μήπως η εφαρμογή καταλαβαίνει πως ήμουν πριν τις πλαστικές; Δεν είμαστε με τα καλά μας. Τι να πω. Θα χαρεί ο Πρωθυπουργός τουλάχιστον», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της να έχουν ξεκαρδιστεί στα γέλια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA