Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις αρχές της εβδομάδας διέρρευσε η πληροφορία που ήθελε Ελληνίδα ηθοποιό που πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο σε επιτυχημένο σίριαλ να χτύπησε κομμώτρια στο πρόσωπο στα παρασκήνια της σειράς ύστερα από διαφωνία που κατέληξε σε καυγά.

Διαβάστε ακόμη: Ελληνίδα ηθοποιός χτύπησε την κομμώτρια στα γυρίσματα επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς

Το περιστατικό πλέον έχει γίνει γνωστό σε όλο το καστ της σειράς με το κλίμα να είναι βαρύ, όπως αναφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης (10/2) στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Προς το παρόν η παραγωγή της σειράς φέρεται να κρατάει στάση αναμονής για να δει τι απόφαση θα πάρει η κομμώτρια, δηλαδή το θύμα της επίθεσης και συγκεκριμένα εάν θα κινηθεί νομικά ή όχι

Από αυτό θα εξαρτηθούν όλα τα υπόλοιπα δηλαδή αν θα συνεχιστεί ή θα ολοκληρωθεί η συνεργασία με την ηθοποιό αφού από την πρώτη στιγμή είχε πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο απομάκρυνσής της από τη σειρά αν και κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα τόσο εύκολο στην πράξη, όπως ειπώθηκε και στο Mega Καλημέρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA