Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζεφ Μοντάνα ξεκαθάρισε το πρωί της Παρασκευής (11/2) στο Πρωινό ότι δεν είναι μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία ξεκίνησε σήμερα, λέγοντας πως «εγώ είμαι στη λίστα υπερασπίσεως των μαρτύρων του κ. Γιάννη Βλάχου. Είμαι κατά της βίας, των βιασμών και του Λιγνάδη».

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Γιατί ο Ατζούν απέσυρε την πρόταση στον Τάσο Ξιαρχό

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το πώς γνωρίστηκε με εκείνον το μοντέλο δε θέλησε να απαντήσει. 

«Αυτά τα έχω ξαναπεί. Σήμερα είναι η ημέρα δίνεται δικαιοσύνη και το σημαντικό που ήρθα να συζητήσουμε είναι η ανάληψη ευθυνών. Επειδή έχω κάνει πολλές συνεντεύξεις και ο κόσμος δεν την έχει δει, στη Συνατσάκη, στον Τέλογλου. Δεν ήρθα να απολογηθώ για τα τραύματά μου. Τραύματα έχουμε όλοι. Δεν ήρθα εδώ για να μιλήσω γι’ αυτό», είπε η Τζεφ Μοντάνα.

«Αν ήρθες εδώ να μας μιλήσεις για τις άλλες συνεντεύξεις που έχεις κάνει και εδώ να μην θες να μιλήσεις. Επειδή είναι η δίκη του Λιγνάδη και έχεις πει ότι είναι ένας άνθρωπος που σε χειραγωγούσε, αυτό είναι σημαντικό», ήταν η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα.

«Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο Κούγιας καθόταν εδώ σε αυτή τη θέση και προσέβαλε τη Φαίη και όπως σωστά σου είπε η Μάρω Κοντού, η Φαίη είναι η μητέρα των παιδιών σου. Ήσουν αμέτοχος. Ο Κούγιας είναι ένας άνθρωπος που μας προσβάλλει». 

«Το ξέρω καλύτερα από εσένα αυτό» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ η παραπάνω στιγμή δεν ήταν η μόνη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που οι δυο τους ήρθαν σε αντιπαράθεση με τη Φαίη Σκορδά να μεσολαβεί για να εκτονωθεί η ένταση.

«Τι θες να σε ρωτήσουμε; Καταλαβαίνω ότι είσαι ένα τραυματισμένο παιδί. Κλήθηκες όμως σήμερα να δώσεις μία συνέντευξη εσύ. Ποιο είναι το τραύμα που σου δημιούργησε η γνωριμία με τον Δημήτρη Λιγνάδη; Αν δεν θες να απαντήσεις, δεν απαντάς. Από αγάπη σε ρωτάω», είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά και αυτή έπεσε στο κενό.

«Επιμένετε να μιλήσω για τα προσωπικά μου τραύματα. Δεν είναι εύκολο στην τηλεόραση. Την προσέγγισή σου Γιώργο την καταλαβαίνω. Δεν είσαι έτοιμος ακόμα», του απάντησε η Τζεφ Μοντάνα.

«Μην κρίνεις εάν δεν ξέρεις. Ήρθες εδώ σήμερα να μας κάνεις μάθημα; Με πολλή αγάπη σε φωνάξαμε, το αν είμαι εγώ έτοιμος να αντιληφθώ κάποια πράγματα, άστο να το ξέρω εγώ», είπε με τη σειρά του ο παρουσιαστής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA