Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Καλύτερα δε γίνεται μίλησε ο μουσικοσυνθέτης Νίκος Τερζής για τα όσα ανήρτησε στα social media μετά τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις.  Ο Νίκος Τερζής σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή του Alpha ξεκαθάρισε πως για την ώρα δεν έχει πάρει την παραπάνω απόφαση να απαγορεύσει στον Σάκη Ρουβά να ερμηνεύει τα τραγούδια του, ωστόσο περιμένει μια δημόσια συγγνώμη για τις δηλώσεις που προκάλεσαν θυμό.

Διαβάστε ακόμη: Σάκης Ρουβάς: Τι παιχνίδι παίζεται αναρωτιέται ο Μπιμπίλας - Μπλόκο από τον συνθέτη Νίκο Τερζή

«Ναταλία, ξέρεις πόσο ευαίσθητος είμαι σε πολλά τέτοιου είδους θέματα. Δεν μπορώ κάποιες στιγμές να μένω πολύ αμέτοχος σε όλα αυτά. Η δήλωση μου ξεκινάει με ένα Αν… Με λύπησε το γεγονός ότι άκουσα μια ευαισθησία μεγάλη απέναντι στο πρόσωπο ενός προσώπου, τον οποίο δεν θα κρίνω εγώ, η δικαιοσύνη θα τον κρίνει αλλά είναι ήδη προφυλακισμένος», ανέφερε ο Νίκος Τερζής στη Ναταλία Γερμανού. Ενώ πρόσθεσε: «Έχω δώσει ένα μήνυμα αυτή τη στιγμή. Δεν έχω μάθει γενικώς να μασάω τα λόγια μου και ότι κάνω σαν άνθρωπος το εννοώ πάντα. Περιμένω και μια συγνώμη, γιατί ο Σάκης θα έπρεπε να πει «παιδιά, συγνώμη λάθος».

Αρχικά, ο συνθέτης έγραψε στο twitter για τον Σάκη Ρουβά: «Τώρα αν σου απαγορεύσω να λες οποιοδήποτε δικό μου τραγούδι, θα είμαι εγώ ο κακός και ο παράξενος;» ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως έχει ενημερώσει την δικηγόρο του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA