Μενού
  • Α-
  • Α+

Η παρουσιάστρια του του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (15/2) στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων μίλησε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για την προσωπική, αλλά και την επαγγελματική της ζωή.

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: To δώρο που της έκανε ο Αλμπέρτο Μποτία για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

«Κατάφερα να έχω μια πορεία στη δουλειά μου με έναν δρόμο τον οποίο εγώ χάραξα κι είμαι περήφανη. Κατάφερα να στηρίξω τις επιλογές μου σε πολλές καταστάσεις που άλλοτε ήταν εύκολες κι άλλοτε ήταν δύσκολες. Πάντα με αρχές και αξίες που είχα γνώμονα και πυξίδα στα δικά μου θέλω», ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Έχω στεναχωρηθεί, έχω πικραθεί, είναι μια δουλειά πολύ ανταγωνιστική. Είναι μια δουλειά πολύ δύσκολη για γυναίκα. Είναι πολλές οι ώρες, πολλές οι απαιτήσεις. Είναι βαρύ το φορτίο. Είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα και πρέπει να δίνεις μια μάχη για να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και να αποδεικνύεις ότι αξίζει αυτή η θέση την οποία σου έχουν εμπιστευτεί. Έχω νιώσει ότι πρέπει να προσπαθώ πάρα πολύ καθημερινά και δεν μπορώ ούτε ένα λεπτό να σταματήσω να προσπαθώ λόγω φύλου», συμπλήρωσε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Επίσης, αναφέρθηκε στην περιπέτειά της με τον κορονοϊό λέγοντας πως «δεν το πέρασα πολύ ήπια. Ζορίστηκα αρκετά. Δεν μπορώ να σου πω ότι κοιμόμουν πάρα πολλές ώρες». Τέλος, αποκάλυψε το μεγαλύτερο μάθημα που έχει πάρει από τα παιδιά της. «Είναι η καλοσύνη. Αυτό θεωρώ εγώ μάθημα για εμένα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA