Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την απόφασή του να γίνει ιερέας που πήρε πριν τέσσερα χρόνια, αλλά και την επιστροφή του πλέον στην τηλεόραση και την αστρολογία, όπου είχε καταγράψει μακρά πορεία μίλησε ο Νίκος Χορταρέας στην εκπομπή Love It. «Ένιωσα την ανάγκη με τις δυνάμεις που είχα να βοηθήσω όσο μπορώ τον κόσμο από μια άλλη πτυχή της ζωής μου και πιστεύω ότι τα κατάφερα. Έχω φοιτήσει στην ιερατική σχολή, ήταν κάτι που ήθελα να το κάνω και ήθελα να δοκιμάσω, κάτι που είχα ανάγκη», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Περικλής Κονδυλάτος κατά Κάτιας Ταραμπάνκο: Υποκρισία και ψέματα, αποχώρησε προφασιζόμενη την υγεία της

Ο Νίκος Χορταρέας χειροτονήθηκε κανονικά και ήταν στη Μητρόπολη Λαγκαδά, όμως, τα χαρτιά του δεν υπογράφηκαν και όταν ο δεσπότης έπαθε κορονοϊό και πέθανε, αυτά παρέμειναν ανυπόγραφα. Με τη σειρά του ο καινούργιος δεσπότης δεν μπορούσε να υπογράψει τα χαρτιά αφού δεν τον χειροτόνησε εκείνος, όπως εξήγησε ο Νίκος Χορταρέας.

Συνεπώς, η μόνη λύση θα ήταν μέσω της δικαστικής οδού, αλλά αυτό θα έπαιρνε πολύ χρόνο και ο ίδιος δεν ήθελε να μπλέξει σε αυτή τη διαδικασία.  «Δεν ήθελα να μπω σε αυτό το κομμάτι, είμαι ένα χρόνο εκτός, δεν μπορώ να μείνω άλλα τρία χρόνια εκτός, είναι και το βιοποριστικό, ένα χρόνο τώρα δε δουλεύω και άλλα τρία εάν επέλεγα τη δικαστική οδό, θα πήγαιναν τέσσερα, δεν μπορώ να μπω σε αυτό το κομμάτι. Αισθάνθηκα πλήρης», δήλωσε ο Νίκος Χορταρέας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA