Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάθε φορά που εμφανίζεται στην τηλεόραση, ο Βαλάντης καταφέρνει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Είτε με τις δηλώσεις του (όπως στην Ιωάννα Μαλέσκου), είτε με την εμφάνισή του. Την Παρασκευή (18/2) τον είδαμε να μπαίνει στο πλατό του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 με μια διαστημική μάσκα, την οποία όπως είπε πουλάει μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας του. Ο τραγουδιστής μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά για την εμπειρία του στο Survivor, τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και το γεγονός ότι δεν πήγε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. 

«Αν είχα πει εγώ αυτά που είπε ο Σάκης Ρουβάς, τώρα θα ήμουν κρεμασμένος στο Σύνταγμα» είπε αρχικά ο Βαλάντης και συμπλήρωσε πως «θα ήμουν σταυρωμένος. Η επίθεση η δική μου ήταν στο ριάλιτι. Εγώ το βλέπω σαν ταινία, που πας και κάνεις έναν ρόλο. Έτσι θεωρώ το Survivor. Το να κάθεσαι να βρίζεις τον πρωταγωνιστή... Όλο αυτό είναι ένα κάστινγκ».

Διαβάστε ακόμη: Διαβάστε ακόμη: Άγιος Παΐσιος: «Μοσχοβολάει θυμάρι και λιβάνι» - Αποθέωση και για το δεύτερο επεισόδιο της σειράς

Ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί να έβαλε «βέτο» στη συμμετοχή του Βαλάντη στην εκπομπή του, μετά την αποχώρηση του τελευταίου από το Survivor, αλλά φαίνεται πως δεν πείραξε καθόλου τον τραγουδιστή. Πιο συγκεκριμένα, ο Βαλάντης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ίσως αυτό δημιουργήθηκε από τον Νίκο, εγώ δεν ρωτήθηκα για αυτό.

Ήξερα απλά ότι όπου μου πει η παραγωγή να πάω, καθώς έχω κάποιες υποχρεώσεις λόγω του συμβολαίου μας, θα πρέπει να πάω σε κάποιες εκπομπές. Στην εκπομπή του δεν μου ανέφεραν ότι θα πάω και πραγματικά, αν το ήθελε και είπε να μην πάω, ούτε σε μένα θα έλεγε τίποτα το να πάω. Για ποιο λόγο; Πρώτα απ’ όλα δεν μου αρέσει το ύφος της εκπομπής. Το να κάθεσαι εκεί πέρα και σαν δημοσιογράφος να σχολιάζεις μόνο τους άλλους».

«Δεν έχω πάει ποτέ στην εκπομπή του. Παρόλο που ο Νίκος είναι φοβερός ηθοποιός. Τον έχω δει στο θέατρο και του έχω πει και συγχαρητήρια» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA