Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να έλειψε για περίπου πέντε χρόνια από την ελληνική showbiz, όμως ο Νίνο Ξυπολυτάς αποφάσισε να επιστρέψει. Ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Fame Story εμφανίστηκε την Τρίτη (22/2) στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για τις εμφανίσεις που ξεκινάει σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας στις 25/2, αλλά για τα όσα έζησε όλα αυτά τα χρόνια. «Έχω να βγω πέντε χρόνια στην τηλεόραση και σήμερα έχουμε 22/2/2022, ήθελα πολύ να βγω», σχολίασε.

«Κλείνω είκοσι χρόνια φέτος. Πιστεύω ότι δεν ήθελε κανείς να φτάσω εδώ. Εμένα ήταν στόχος και τώρα έχω βάλει στόχο να φτάσω άλλα είκοσι. Πέρασα από ένα μεγάλο πόλεμο. Δεν το θυμάται κανείς, αλλά όσοι είναι στον χώρο το ξέρουνε. Όταν μπήκα στο Fame Story το 2002 η επικαιρότητα ήμασταν εμείς. Δεν μας ήθελαν καθόλου. Έλεγαν «τι είναι αυτοί, τα σκουπίδια».

Διαβάστε ακόμη: Νένα Μεντή: Η Παξινού έπιανε τον πρώτο μου άνδρα και τον ρωτούσε «πού την βρήκες;»

Εκεί σε αυτά τα χρόνια δημιουργήθηκε αυτός ο περίεργος χαρακτήρας γιατί δεν ήθελα να συμμετάσχω σε αυτή την κακή επικαιρότητα. Δεν μίλαγα σε κανέναν. Δεν πήγαινα σε καμία εκπομπή. Εκεί φτιάχτηκε ένα προφίλ ενός κακού παιδιού», είπε αρχικά ο Νίνο.

Παράλληλα, μίλησε για το βιβλίο που έχει γράψει με τίτλο  «Tο χωριό των ανθρώπων», αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια. «Δεν έγινα ποτέ πλούσιος το πιστεύεις; Μια ζωή στο σκάψιμο. Έχω μια άποψη για όλο αυτό που λέγεται ζωή. Πιστεύω ότι θα φύγουμε πολύ γρήγορα, είμαστε για μια βόλτα εδώ. Είμαστε περαστικοί, από τη στιγμή που ξεκινάει η γέννηση πας προς το θάνατο λένε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίνο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA