Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα ακόμα παίκτη αποχαιρέτισαν από την ομάδα τους οι Διάσημοι αφού όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, στο συμβούλιο της Τετάρτης ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχώρησε, πριν καλά καλά συνηθίσει στο παιχνίδι, ήταν ο Σάκης Αρσενίου. «Η αλήθεια είναι όταν ήταν να μπω στο Survivor, είπα ότι η πρώτη επιλογή σε ψηφοφορία είναι αυτός που μπαίνει. Είναι σεβαστή η γνώμη του κοινού, εύχομαι καλή συνέχεια στα παιδιά κι εγώ θα συνεχίσω έξω κανονικά στα τραγούδια μας και στην οικογένειά μου. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους» είπε ο Σάκης Αρσενίου.

Χυλόπιτα της Μυριέλλας στον Κατσαούνη

Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε για ακόμα μια φορά το δίδυμο Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη και ειδικότερα η... χυλόπιτα που έδωσε η πρώτη στον δεύτερο.

«Δεν έχω εγώ το πρόβλημα κορίτσι μου. Δεν θα έχω πρόβλημα; Θα ήθελα να τονίζω όταν ο Άρης την είπε διπρόσωπη, είχε δίκιο. Πώς είπες; Και σε θέλω και πουλάει. Καλά λέει ο Μαρτίκας, βραζιλιάνικο σίριαλ παρακολουθεί. Τον πιστεύω, έχει δίκιο» είπε ο Κατσαούνης και η Μυριέλλα βγήκε αμέσως στην αντεπίθεση: «Μάθε να τρως μια χυλόπιτα επειδή κάνεις εσύ λάθη και προσπαθείς να τα προσάψεις σε κάποιον άλλον. Λίγο ωρίμασε και παραδέξου και τα λάθη σου» ενώ η απάντηση που έλαβε ήταν «Εγώ να φάω χυλόπιτα από εσένα; Φαίνεται ποιος έριξε τη χυλόπιτα», προσπάθησε να ανταπαντήσει ο Κατσαούνης.

Από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσε πως ο Κατσαούνης της τα έχει αναφέρει όλα αυτά από την προηγούμενη ημέρα και σημείωσε, μάλιστα, πως από τότε που μπήκε ο Άρης Σοϊλέδης στο παιχνίδι η Μυριέλλα απομακρύνθηκε, υπονοώντας ότι ίσως τής μεταφέρθηκαν πράγματα από τον αντίκτυπο που είχε το «ειδύλλιό» τους εκτός παιχνιδιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA