Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ακόμη «μαύρη» ημέρα ξημέρωσε για την ανθρωπότητα, με τη Ρωσία να συνεχίζει την εισβολή της στα εδάφη της Ουκρανίας και να φτάνει μέχρι το Κίεβο. Όπως ήταν λογικό και σήμερα κάποιες πρωινές εκπομπές με lifestyle θεματολογία δεν έκαναν την εμφάνισή τους στους τηλεοπτικούς μας δέκτες (όπως το Love It του ΣΚΑΪ και το Ποιος είναι Πρωινιάτικα του OPEN), αλλά κι αυτές που είδαμε, ασχολήθηκαν σχεδόν αποκλειστικά με τα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία. Με την ελπίδα ότι όλο αυτό το χάος θα σταματήσει σύντομα, πάμε να δούμε τι έχει το σημερινό Τηλεκοντρόλ.

Η σκηνή που σχολιάστε έντονα στον Άγιο Παΐσιος

Για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα ο Άγιος Παΐσιος συνέχισε το τηλεοπτικό του «θαύμα» καθηλώνοντας τους τηλεθεατές. Η σειρά του MEGA τερμάτισε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης σημειώνοντας εντυπωσιακά νούμερα. Για την ακρίβεια έφτασε μέχρι το 29.2% στο σύνολο και το 28.7% στο δυναμικό κοινό, αποδεικνύοντας πως το βράδυ της Πέμπτης δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Συγκλονίζει η μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο - «H αδερφή μου είναι στη Μαριούπολη»

Βέβαια, στο τρίτο επεισόδιο της σειράς του MEGA παρακολουθήσαμε και μία σκηνή, η οποία σχολιάστηκε έντονα στο Twitter. Μιλάμε για τη στιγμή της κοίμησης του Γέροντα Αρσενίου, τον οποίο υποδύεται ο εξαιρετικός Νικήτας Τσακίρογλου. Η ερμηνεία του ηθοποιού έκανε τους χρήστες των social media να ανατριχιάσουν και να τον αποθεώσουν.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Τι ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες του Survivor

Οι εντάσεις στο Survivor δεν σταματούν. Τις τελευταίες ημέρες τα νεύρα και οι τσακωμοί έχουν μεταφερθεί στην καλύβα των Διασήμων, με την Μυριέλλα Κουρεντή να βρίσκεται στο στόχαστρο. Μάλιστα, όπως βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου του Σαββάτου (26/2) τα πράγματα θα αγριέψουν κι άλλο, με όλα τα σενάρια (ακόμη και για κάποια οικειοθελή αποχώρηση) να μένουν ανοιχτά. Παράλληλα, ακούσαμε και τον Γιώργο Λιανό να κάνει μια νέα ανακοίνωση στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, αφήνοντάς τους «παγωμένους».

https://www.instagram.com/p/CZtmYOFsg7Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο παρουσιαστής ανακοινώνει μια νέα είσοδο παίκτριας στην ομάδα των Μαχητών, η οποία αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες. Ο λόγος για την εντυπωσιακή αθλήτρια στίβου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, για την οποία είχαμε γράψει λίγες ημέρες νωρίτερα στο Τηλεκοντρόλ. Η 26χρονη παίκτρια φαίνεται αρκετά δυνατή αγωνιστικά και θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα της.

Γι’ αυτό έλειπε ο Λεωνίδα Κουτσόπουλος από το MasterChef

Την απάντηση στο ερώτημα που «βασάνιζε» τους τηλεθεατές του MasterChef σχετικά με το «τι έπαθε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος» και έλειπε από κάποια επεισόδια του μαγειρικού ριάλιτι του Star, έδωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πάνος Ιωαννίδης. Όπως είπε «o Λεωνίδας έπαθε μια ψύξη, δεν είναι κάτι σοβαρό. Είναι μια χαρά».

Πότε θα δούμε την τελευταία εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα

Για το φινάλε του Ράδιο Αρβύλα μίλησε για πρώτη φορά ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή της Πέμπτης (24/2), τονίζοντας πως θα ολοκληρώσουν τα επεισόδια σε λίγο καιρό. «Το καθημερινό Ράδιο Αρβύλα δεν μπορεί να είναι παραπάνω από τρεις, τέσσερις μήνες στον αέρα γιατί είναι μια εκπομπή με αυτές τις ανάγκες παραγωγής και δημιουργικότητας» ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης, για να εξηγήσει στη συνέχεια πως «ακούστε μια πολύ ωραία σύμπτωση. Το τελευταίο φετινό Ράδιο Αρβύλα θα είναι στα γενέθλια του Ράδιο Αρβύλα! 14 Απριλίου και θα το γιορτάσουμε πολύ ωραία, θα το κλείσουμε πολύ ωραία».

H ναρκισσιστική ατάκα του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών δεν είναι φυσικά άλλο από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Ο άνθρωπος που έκανε το πανελλήνιο να αναρωτηθεί «ποιος είναι τελικά αυτός ο Μαυρίκιος;», έκανε νέα εμφάνιση στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του Alpha το πρωί της Πέμπτης (24/2) και κούνησε το δάχτυλο στους επικριτές του. «Όποιος δεν θέλει να μας βλέπει, ας αλλάξει κανάλι. Βέβαια, το πρόβλημα είναι πως όταν αλλάζεις κανάλι ξαναπέφτεις πάνω μας», είπε ο Μαυρικίου όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει. Μήπως κάπου το παράκανε με τον ναρκισσισμό του;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA