Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βαλάντης, ο οποίος νοσεί για τέταρτη φορά από κορονοϊό μίλησε στο Happy Day για τους πρώην συμπαίκτες του στο Survivor 5 λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Τώρα που βλέπω το παιχνίδι με αυτά τα άτομα, όχι το Survivor σαν παιχνίδι, δεν μπορούσα να μπω στη λογική της κλίκας. Όλη αυτή η στρατηγική δεν είναι του χαρακτήρα μου».

Διαβάστε ακόμη: Βαλάντης: Σπάει ρεκόρ - Θετικός στον κορονοϊό για τέταρτη φορά

Ο γνωστός τραγουδιστής διευκρίνισε πως «Ποτέ δεν είπα ψέματα στο παιχνίδι. Ήμουν άκρως ειλικρινής και αληθινός, οπότε μπορούσα εύκολα να τους εκθέσω. Βλέποντας και τα μοντάζ, μπορώ να πω πέρα από το ότι είμαι λίγο φωνακλάς, δεν θα έκανα ποτέ κακό σε άνθρωπο. Είμαι λίγο παρορμητικός και την ώρα που με πνίγει το δίκιο, δεν μπορώ να κρατηθώ».

Ανάμεσα στους Διάσημους ξεχωρίζει τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για την οποία είπε πως η Μυριέλλα Κουρεντή την έχει φέρει στη θέση που είναι τώρα και έχει μπλεχτεί έστω εν μέρει σε ίντριγκες. Μάλιστα, για τη Μυριέλλα είπε ότι «είναι ένα άτομο που παίζει συνεχώς θέατρο. Δεν μπορείς να καταλάβεις πότε μιλάει ειλικρινά και πότε όχι». 

Τέλος, τόνισε πως «Μια διαφορά χαρακτήρα έχω δει στον Απόστολο Ρουβά. Ξαφνικά τον είδα να μπαίνει στην ίντριγκα, στον σχεδιασμό κυρίως όταν έπρεπε να με βγάλουν υποψήφιο μαζί με τον Πιλίδη και τον Βισκαδουράκη ήταν ο άνθρωπος που έπαιξε παραπάνω τη στρατηγική. Πρώτη φορά τον είδα τόσο ενεργό να βοηθήσει να με πετάξουν έξω από το παιχνίδι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA