Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέσσερις είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα από το Survivor. Βρισηίδα Ανδριώτου και Μυριέλλα Κουρεντή από τους Διάσημους και Σπύρος Μαρτίκας και Γιάννης Τσολάκης από τους Μαχητές είναι στη διάθεση του κοινού, που θα αποφασίσει ποια ή ποιος θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο αυτή την εβδομάδα.

Για ακόμη μία φορά, οι στρατηγικές κυριάρχησαν στο ριάλιτι επιβίωσης και έτσι έφτασε στον τάκο η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η υποψηφιότητά της ήταν κάτι που δεν περίμεναν οι Μαχητές, ενώ για την αντίδραση της Βρισηίδας στο Συμβούλιο μίλησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία τόνισε ότι την «πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα. Από την πλευρά της η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα θεωρεί πως οι συμπαίκτες της χρησιμοποιούν σαν «πιόνι» τον Τάκη.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Είναι βλάκας» - Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί κατά Κατσαούνη για μια καρύδα

Survivor: Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί στους Μαχητές για μία καρύδα

Στους Μαχητές είχαν άλλα θέματα να διαχειριστούν. Μια καρύδα αποτέλεσε αφορμή για μεγάλο καυγά μεταξύ του Γιώργου Κατσαούνη και του Σπύρου Μαρτίκα. Ο φαρμακοποιός αποκάλεσε «βλάκα» τον αγρότη και έγινες χαμός.

Οι τσακωμοί συνεχίστηκαν και πριν το αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας. Αυτή τη φορά η… μάχη ξέσπασε μεταξύ Βρισηίδας Ανδριώτου και Άρη Σοϊλέδη με το μοντέλο να υποστηρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής την ρώτησε πριν τη χθεσινή ψηφοφορία ποιον σκοπεύει να ψηφίσει και αυτός να την διαψεύδει, λέγοντας ότι τα μανιτάρια που τρώει της προκαλούν παραισθήσεις και πως είναι «ψεύτρα».

Νικητές οι Διάσημοι στη 2η ασυλία

Οι δυο ομάδες άφησαν για λίγο τους μεταξύ τους τσακωμούς και μπήκαν στο στίβο μάχης για να κερδίσουν την ασυλία. Οι κόκκινοι με Ευριδίκη, Άρη και Βρισηίδα πήγαν τον αγώνα στο 9-5, με τον Σάββα να τους κόβει για λίγο την φόρα πριν η Ευριδίκη με το 3Χ3 οδηγήσει την ομάδα της στην νίκη-ασυλίας με 10-6. Η ήττα των Μαχητών έκανε έξαλλη την Ασημίνα, η οποία τα έβαλε με τον πάγκο της ομάδας της γιατί δεν εμψύχωνε όσο θα έπρεπε. Σε ότι αφορά την ατομική ασυλία ο Σάββας Κάλφας άντεξε περισσότερο απ΄όλους και φόρεσε το κολιέ στο λαιμό του.

Καυγάς στο συμβούλιο για την καρύδα των Μαχητών

Οι καυγάδες συνεχίστηκαν για λίγο και στο Συμβούλιο του νησιού με πρωταγωνιστές Κατσαούνη και Μαρτίκα για την καρύδα, ενώ κάποια στιγμή ο Άρης Σοϊλέδης δεν ένιωσε καλά με αποτέλεσμα να αποχωρήσει υποβασταζόμενος. Σχετικά με τη ψηφοφορία οι Μαχητές στην κάλπη έριξαν «μαύρο» στον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ ο Σάββας που είχε την ατομική ασυλία έβγαλε στον τάκο τον Γιάννη Τσολάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA