Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5 ο Σάκης Αρσενίου μίλησε στην εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου και πέταξε τα «βέλη» του στη Μυριέλλα Κουρεντή λέγοντας πως είναι ένα άτομο που δε θα μπορούσε να συναναστραφεί για κανένα λόγο.  

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: Στο στόχαστρο των Μαχητών ο Γιώργος Κατσαούνης - Δεν καταλαβαίνει ότι τον χρησιμοποιούν;

«Υπάρχουν προσωπικότητες μέσα στην κόκκινη ομάδα που δεν θα μπορούσα να τους έχω ούτε λεπτό στη ζωή μου. Ένα άτομο που δεν θα μπορούσα να κάνω καθόλου παρέα είναι η Μυριέλλα Κουρεντή. Δεν μπορώ καθόλου τους ανθρώπους που προσποιούνται. Η Μυριέλλα έχει τρελές εναλλαγές συμπεριφοράς. Σε σημείο που με φόβιζαν. Θεωρώ ότι είναι λίγο ανώριμη για την ηλικία της. Μπορεί να βρει πάρα πολλά τεχνάσματα για να πετύχει το σκοπό της που στην προκειμένη περίπτωση είναι να μείνει στο παιχνίδι», εξήγησε ο Σάκης Αρσενίου.

Πρόσθεσε δε ότι η Μυριέλλα Κουρεντή μπορεί να πει άλλα πράγματα όταν δε γράφουν οι κάμερες και άλλα μόλις ανοίξουν, χαρακτηριστικό της που τον εξόργισε:

«Θεωρώ ότι η Μυριέλλα παίζει το παιχνίδι όπως τη βολεύει. Μπορεί να σε πουλήσει για ένα άλλο άτομο και off camera να σου λέει άλλα και με το που ανοίγει η κάμερα να μην πιστεύεις στα αυτιά σου ούτε στα μάτια σου. Είναι ένα από τα πράγματα που με έχουν εξοργίσει».

Από τις συμπαίκτριές του πάντως, ξεχώρισε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για την οποία, πάντως, είπε τα καλύτερα χαρακτηρίζοντάς της «πολύ ντόμπρο παιδί. Ό,τι είναι να σου πει θα στο πει κατευθείαν και ίσια, χωρίς δεξιά κι αριστερά ή κύκλους». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA