Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πόλεμος στην Ουκρανία, αλλά και οι διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται στη Ρωσία κατά του πολέμου με πολλούς διαδηλωτές να συλλαμβάνονται δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη θεματολογία του Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Παρουσιάστρια της ΕΡΤ εμφανίστηκε με κίτρινο σακάκι και μπλε μπλούζα

Ωστόσο, η εικόνα ενός κοριτσιού που έκλαιγε βλέποντας τη μητέρα του πίσω από τα κάγκελα και χωρίς να καταλαβαίνει τι συμβαίνει, έκανε την Ελεονώρα Μελέτη να ξεσπάσει σε δάκρυα και να πει: 

«Σας ζητώ χίλια συγγνώμη, ζητώ λίγα λεπτά να δούμε τη συνέντευξη. Μισό λεπτό γιατί κάποια πράγματα είναι λίγο ανθρώπινα. Καταλαβαίνετε ότι μας έχει πιάσει μία αναστάτωση από τα πλάνα που είδαμε με τα παιδιά, είναι λογικό, είναι ανθρώπινο. Είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα. Ζητώ συγγνώμη από τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές μου. Σας παρακαλώ συνεχίστε για λίγο μέχρι να ηρεμήσω».

«Πάμε να συνεχίσουμε, είναι συγκλονιστικό, πραγματικά είναι δύσκολες οι στιγμές», είπε ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος πήρε τη σκυτάλη μέχρι να συνέλθει η παρουσιάστρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA