Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο στόχαστρο των Διάσημων θα μπει η Μυριέλλα Κουρεντή στο επόμενο επεισόδιο του Survivor 5 το βράδυ του Σαββάτου (5/3), ενώ δύο ακόμα νέοι παίκτες θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Η Μυριέλλα άρχισε πάλι να λέει τα δικά της. Καλά θα κάνει να πάψει να μιλάει πια και να λέει αυτά που λέει. Η κοπέλα έχει θέμα, έχει πρόβλημα», θα πει ο Τάκης Καραγκούνιας, τη στιγμή που η Βρισηίδα Ανδριώτου θα πει ότι είναι η αιτία όλων των προβλημάτων της ομάδας τους. 

«Γενικά όλα τα προβλήματά μας ξεκινάνε από τη Μυριέλλα οπότε έχουμε καταλάβει ότι πρέπει να φύγει η Μυριέλλα γιατί είναι πολύ αντιδραστική», θα πει χαρακτηριστικά η Βρισηίδα, άποψη που συμμερίζεται και η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία θα πει και αυτή με τη σειρά της «για μένα προτιμότερο θα ήταν να φύγει η Μυριέλλα».

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Αθηνά Ευμορφιάδη: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης 

Λίγο πριν Διάσημοι και Μαχητές ριχτούν στο στίβο της μάχης, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Σπύρος Μαρτίκας θα στείλουν μήνυμα αγάπης δείχνοντας πως ο «πλατωνικός έρωτας Νο. 2» όπως τον χαρακτήρισε η Κάτια Ταραμπάνκο θα μας απασχολήσει στα επόμενα επεισόδια. 

«Νιώθω έντονα την ανάγκη να αγκαλιάσω την Ευρυδίκη αν μου το επιτρέπει η ίδια φυσικά και εσύ, Γιώργο», θα πει στον παρουσιαστή ο Σπύρος προτού αγκαλιάσει την παίκτρια των Διάσημων. 

«Ήρθε η ώρα να αλλάξουν οι ισορροπίες», θα πει ο Γιώργος Λιανός προτού υποδεχτεί τους δύο νέους παίκτες, ένας εκ των οποίων - τουλάχιστον βάσει τρέιλερ - θα ενταχθεί στην ομάδα των Διάσημων. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA