Μενού
  • Α-
  • Α+

Διάσημοι και Μαχητές αγωνίζονται στο επεισόδιο της Κυριακής (6/3) για την πρώτη ασυλία στο Survivor. Στον Αγιο Δομίνικο οι παίκτες των δύο ομάδων δυσκολεύονται καθώς έρχονται νέοι παίκτες. Οι τελευταίες προσθήκες στο ριάλιτι επιβίωσης έγιναν το Σάββατο (5/3) με την είσοδο της Τζο Μαριδάκη στους Μαχητές και του Στάθη Σχίζα στους Διάσημους. Η τράπουλα ανακατεύτηκε ξανά και σίγουρα όπως κάθε φορά έτσι και τώρα η άφιξη νέων ατόμων στην καλύβα θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις.

Οι Μαχητές έχουν πάρει ζεστά το παιχνίδι και στα τελευταία αγωνίσματα νικούν τους Διάσημους, τόσο σε έπαθλα φαγητού όσο και στις ασυλίες. Θα συνεχιστεί όμως το σερί νικών; 

Οι ασυλίες είναι με διαφορά το πιο πολυπόθητο πράγμα στο παιχνίδι, καθώς όλοι παλεύουν για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο. Στο επεισόδιο της Κυριακής (6/3) το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για την εβδομάδα θα κερδίσουν σύμφωνα με τα spoiler οι Διάσημοι και τα... γέλια θα κοπούν στους Μαχητές που θα γνωρίσουν την ήττα μετά από σερί νικών. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA