Μενού
  • Α-
  • Α+

Καβγάς ξέσπασε στον πάγκο των Διασήμων στο Survivor μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Τάκη Καραγκούνια. Ολα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός είπε πως «την ώρα που παίζαμε στο τελευταίο που μπήκε η Κάτια γιατί δεν ήταν στα πρώτα ματσαρίσματα, η Κάτια δεν έφευγε να πάει να πάρει τη θέση, δεν το λέω για κακό. Η κοπέλα απλά εκείνη την ώρα δεν ήταν τόσο “alert”» με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η «έκρηξη» του μισθοφόρου. 

Ο Τάκης Καραγκούνιας... πετάχτηκε λέγοντας «μπορώ να πω κάτι;» για να του απαντήσει η Μυριέλλα «να τελειώσω αυτό που λέω». «Θέλω να σταματήσεις, θέλω ησυχία. Είναι ανούσιο αυτό που λες» είπε ο Τάκης Καραγκούνιας και στη συνέχεια έβρισε με την Μυριέλλα να λέει «μα είναι δυνατόν». Στη συνέχεια ο Τάκης Καραγκούνιας παρότρυνε τον πάγκο να έχει θετική ενέργεια γι αυτούς που αγωνίζονται και η Μυριέλλα του είπε «μην μου ξαναπείς να το βουλώσω». 

«Δεν σου είπα να το βουλώσεις. Είναι δικαίωμά μου να μην μπορώ να σε ακούω. Εχω τον πόνο μου και είσαι μέσα στα αυτιά μου να γκρινιάζεις. Οσο είσαι στο Survivor μην μου ξαναμιλήσεις! Μην μου ξαναμιλήσεις! Παίζουν τα παιδιά και γκρινιάζεις» λέει ο Τάκης Καραγκούνιας με την Μυριέλλα να απαντά «δεν θα μου μιλάς εμένα έτσι».  «Οχι θα σε αφήνω να λες εσύ την τελευταία λέξη, να μας λες πως έχεις δίκιο συνέχεια. Ρώτα και τους συμπαίκτες σου. Συνέχισέ το. Εσύ είσαι δύο μήνες και εμείς ήρθαμε τώρα πες το», της είπε ο Τάκης.  Η Ναυσικά ζήτησε να σταματήσουν γιατί οι συμπαίκτες τους αγωνίζονται και το επεισόδιο έλαβε τέλος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA