Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega «Σκοτεινή Θάλασσα» το βράδυ της Δευτέρας (14/3) ο Χρήστος κρατείται στο τμήμα, χωρίς όμως να απαγγέλλονται κατηγορίες εναντίον του. Ο Κριεζής, ως δικηγόρος της οικογένειας Δελλή, προσπαθεί να τον πείσει να ανασκευάσει την ομολογία του.

Διαβάστε ακόμη: Η «ελληνική» σκηνή που λίγοι πρόσεξαν στον Υπηρέτη του Λαού και τα νέα στατιστικά του Survivor

Η Ξένια ζητά να υποβληθεί ο Χρήστος σε ψυχιατρική εξέταση παρά τη θέλησή του. Τελικά, η είδηση της ομολογίας του κυκλοφορεί και η Όλγα σπεύδει με τον Ζήση στο αστυνομικό τμήμα, όπου επιτίθεται για μια ακόμα φορά στην Ξένια.

Ο Γιάννης συγκρούεται με τον Ηρακλή κατηγορώντας τον για σκόπιμο εμπρησμό της εταιρείας. Ο Ζήσης βγαίνει κρυφό ραντεβού με την Έλλη. Μόλις η Σμαρώ μαθαίνει για την ομολογία του Χρήστου, αποφασίζει να επιστρέψει στην πόλη.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Άννα Καλαϊτζίδου, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μηλιώνης, Τζώρτζια Κουβαράκη, Σταύρος Τσουμάνης, Μπίλιω Μαρνέλη, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Αλέξανδρος Βάρθης, Έλενα Μεγγρέλη, Έλενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Πάνος Ζουρνατζίδης.

Στο ρόλο του Μιχάλη, ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Στο ρόλο του Σάκη, ο Στάθης Σταμουλακάτος.

Φιλική συμμετοχή: Γεράσιμος Γεννατάς.

Σκοτεινή Θάλασσα κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23:10 στο MEGA.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA