Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται και ακόμα και σήμερα είναι πιθανή η εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στο Κίεβο. Σε πολλές χώρες, ανάμεσα των οποίων και η Ελλάδα, γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα αλλά και είδη πρώτης ανάγκης για όσους τα χρειάζονται. Η Σία Κοσιώνη, στο πλαίσιο της δράσης του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», συνάντησε μια γυναίκα από την Ουκρανία, η οποία έχει δυο γιους που πολεμούν στην αλλά δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί τους. Η γυναίκα βρήκε τη δύναμη να μαζέψει μια τσάντα με κάλτσες και να τις προσφέρει για τους στρατιώτες.

«Αυτή η γυναίκα είναι από την Ουκρανία. Έχει εκεί δυο γιους. Και οι δυο πολεμούν. Ούτε ξέρει πού βρίσκονται ούτε τους βρίσκει σε κανένα τηλέφωνο. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Όλοι Μαζί Μπορούμε έφερε μια τσάντα γεμάτη κάλτσες για τους στρατιώτες, όπως μου είπε, κλαίγοντας με λυγμούς. Αυτά…», έγραψε η Σία Κοσιώνη στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Ca1x4-Souw2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA