Μενού
  • Α-
  • Α+

Με έναν παίκτη μείον είναι πλέον οι Μαχητές στο Survivor και αυτό γιατί ο Σάββας Κάλφας ήταν ο παίκτης που αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης. Ο Σάββας είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης (παρά το γεγονός πως έχει κάνει μια «κοιλιά» τελευταία) και σίγουρα κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα αποχωρούσε. Το κοινό όμως αποφάσισε και ψήφισε...

«Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα και τα αποχαιρετώ όλα. Θα σας βλέπω από έξω και πραγματικά θα σας στηρίζω. Χαίρομαι πολύ που θα μείνει η Σταυρούλα και μπορείτε να τα βρείτε εδώ πέρα… Γυρίζω πίσω στη ζωή μου και το Survivor θα είναι πάντα χαραγμένο. Έχω μάθει πάρα πολλά και θέλω να τα μεταφέρω στον κόσμο. Δεν θα ξεχάσω καμία φάτσα από εδώ πέρα» είπε ο Σάββας Κάλφας.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, ωστόσο, και ίσως εκεί έγκειται και η έκπληξη για κάτι που όλοι ήθελαν είναι το γεγονός πως η Σταυρούλα με τόσο μικρή παρουσία στο παιχνίδι, κατάφερε να παραμείνει στο reality επιβίωσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA