Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολύ κλάμα και ανατροπές είχε το επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (11/3) με τη Βασιλική Δροσάτου να θέτει τον εαυτό της υποψήφιο προς αποχώρηση, λέγοντας χαρακτηριστικά «είμαι αρχηγός και βγαίνω προτεινόμενη μόνη μου».

Διαβάστε ακόμη: Σύνδρομο Wilson: Τα συμπτώματα και οι μεταλλάξεις στο γονίδιο

Έτσι, έστειλε την Ελισάβετ σε δοκιμασία ασυλίας, όπως και όλη η μπλε ομάδα, την οποία τελικά κέρδισε ο Χριστόφορος. Στη δοκιμασία αποχώρησης υποψήφιοι βγήκαν ο Δημήτρης και η Ελισάβετ με τη δεύτερη να έχει το καλύτερο πιάτο και να συγκεντρώνει 34 βαθμούς.

Ακολούθησε ο Δημήτρης με 27 βαθμούς και η Βασιλική συγκεντρώνοντας 24 βαθμούς ήταν αυτή που τελικά αποχώρησε από το MasterChef, μια αποχώρηση που συνοδεύτηκε από πολύ κλάμα αφού Ελισάβετ και Βασιλική ήταν φίλες μέσα στο παιχνίδι.

Η ίδια δήλωσε πως νιώθει ότι το ταξίδι της στο MasterChef τελειώνει πολύ νωρίς, ενώ με τη σειρά του ο Δημήτρης ένιωσε δικαιωμένος αφού έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό του το «μαύρο πρόβατο» του παιχνιδιού και νιώθει ότι στοχοποιείται από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι χθες τον χαρακτήρισαν «εφτάψυχο»

Μάλιστα, όταν ζητήθηκε από τη Βασιλική να προβλέψει ποιοι παίκτες θα φτάσουν στον τελικό εκείνη έδωσε τέσσερα ονόματα και ήταν ο Μάριος, ο Παναγιώτης, ο Γρηγόρης και ο Νικήτας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA