Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τον Χρήστο Κυριαζή, όπως τον γνώρισε εκείνη, μίλησε η Βάνα Μπάρμπα στην πρεμιέρα του Chart Show Your Countdown το βράδυ του Σαββάτου (12/3) με αφορμή τραγούδι του που υπήρχε στο Τοπ-30 της λίστας με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των ‘90s.

Διαβάστε ακόμη: Δώστε μας πίσω «Παραπέντε», «Απαράδεκτους» - Οι 6 σειρές που λατρεύτηκαν και θα σάρωναν με νέα επεισόδια!

«Ήταν ιδιαίτερος άνθρωπος και σπουδαία προσωπικότητα. Ξέρεις, εγώ είχα την τιμή και την τύχη να τον μάθω, αλλά ήμουν πολύ πιο κάτω από αυτόν. Δεν μπορούσα να καταλάβω την περσόνα του, την προσωπικότητά του. Ήταν ένας άνθρωπος που πηγαίναμε στη Σαντορίνη και έγραφε στο ηλιοβασίλεμα», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

«Τον θυμάμαι τον Χρήστο έτσι. Όταν σηκωνόταν το βράδυ και έλεγε "άναψε ένα λιβανάκι, μύρισε Θεός". Τι ωραία ατάκα. Εκείνη την ώρα σηκωνόταν και πραγματικά έμοιαζε σαν να μύριζε. Θέλω να πω ότι υπάρχει αυτό το κομμάτι του μέσα σου που είναι τόσο μεγάλο και δεν μπορεί να μην υπάρχει όταν είσαι ερωτευμένος, όταν έχεις πονέσει, όταν έχεις βαθιά συναισθήματα, είναι η υπέρτατη τέχνη. Αν δεν έχει ένα βαθύ συναίσθημα δεν μπορεί να τα βγάλει όλα αυτά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής αναφέρθηκε πως από εκείνη εμπνεύστηκε ο Γιάννης Πάριος το «Δώσε μου λιγάκι ουρανό» που αποτέλεσε κομμάτι του soundtrack της σειράς «Το Σημάδι του Έρωτα» όπου πρωταγωνιστούσε εκείνη με τον Στράτο Τζώρτζογλου. «Το μόνο που λέω στον Θεό είναι "ευχαριστώ" που είχα την τύχη να γνωρίσω σπουδαίους ανθρώπους», κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA