Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (12/3) το ανανεωμένο Chart Show Your Countdown με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή αυτή τη φορά με την πρώτη εκπομπή να είναι αφιερωμένη στα 30 πιο μεγάλα χιτ των ‘90s και το κοινό συντονίστηκε στον Alpha χαρίζοντάς του πολύ καλή τηλεθέαση παρά το σκληρό ανταγωνισμό στην prime time ζώνη.

Διαβάστε ακόμη: Καίτη Γαρμπή: Ποιο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή ζήλεψε - «Με στενοχωρούσε που σε λέγανε Καίτη και εμένα Βανδή»

Το Chart Show βρέθηκε απέναντι από το Survivor του ΣΚΑΪ, αλλά και το Ελλάδα, έχεις ταλέντο του ΑΝΤ1 με το ριάλιτι επιβίωσης να παίρνει την πρωτιά και στις δύο κατηγορίες κοινού, με το Chart Show να το πλησιάζει αρκετά σε τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό. 

Αναλυτικότερα στο δυναμικό κοινό το Survivor σημείωσε μέσο όρο 17,6%, το Chart Show 15,3%, ενώ το Ελλάδα, έχεις ταλέντο 9,8%, ενώ στο γενικό σύνολο το Survivor συγκέντρωσε 22,5%, το Chart Show 14,5% και το Ελλάδα, έχεις ταλέντο 13,4% αντίστοιχα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA