Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επεισόδιο του Survivor 5 που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (12/3) οι Μαχητές κέρδισαν το πρώτο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας με τις γυναίκες της ομάδας να κάνουν τη διαφορά, ενώ σήμερα Κυριακή (13/3) θα αντιμετωπίσουν τους Διάσημους για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: Σπύρος Μαρτίκας για Κάτια Ταραμπάνκο - «Όποιος έχει κακή πρόθεση έχει και κακή γνώμη»

Εάν κρίνουμε από το τρέιλερ, το αποψινό αγώνισμα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό αφού οι παίκτες θα περάσουν κυριολεκτικά μέσα από άμμο, λάσπη και νερό προσπαθώντας να αποσπάσουν τη νίκη.

Το ερώτημα είναι ποια από τις δύο ομάδες θα νικήσει την πολυπόθητη ασυλία και σύμφωνα με τα spoiler, οι Διάσημοι είναι αυτοί θα κερδίσουν απόψε στέλνοντας τους Μαχητές στο Συμβούλιο του Νησιού να εκλέξουν υποψήφιους προς αποχώρηση. 

Μάλιστα, εκεί η Κάτια Ταραμπάνκο θα μπει στο στόχαστρο του Σπύρου Μαρτίκα με αφορμή όσα έχει δηλώσει κατά καιρούς για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA