Μενού
  • Α-
  • Α+

Με πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας πίσω από τις κάμερες, αλλά και μια επταετία στην παρουσίαση, η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για το ρόλο της παρουσιάστριας, τον οποίο προτιμάει αυτή την περίοδο, όπως είπε χαρακτηριστικά στο Πρωινό (14/3) αφού της έχει προσφέρει εξίσου δυνατές συγκινήσεις. Ακόμα η ίδια αναφέρθηκε στην κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα, γιατί θέλει μια «συγγνώμη» από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και για τη συγγνώμη που της ζήτησε στο παρελθόν σε κοινωνική εκδήλωση ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Με την είσοδό της στο πλατό ο Γιώργος Λιάγκας της είπε «Με βρίζεις παντού ρε Ζήνα. Παντού. Εκπομπή δεν έχεις αφήσει να με βρίσεις. Με θεωρείς κακό άνθρωπο;». 

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Πηλιχού: Η δύσκολη συνεργασία με τον Φιλιππίδη και η κοροϊδία του Λιάγκα που την εξόργισε

Η Ζήνα Κουτσελίνη του απάντησε αμέσως πως «Έχω πει πολύ ωραία πράγματα στο επαγγελματικό σου κομμάτι. Σε θεωρώ δύσκολο άνθρωπο. Και δεν έκανες για γαμπρός στη Φαίη. Θέλεις και με προκαλείς; Η Φαίη είναι το καλύτερο κορίτσι που σου δώσαμε επειδή μιλάς για τη Φαίη που γνωρίζω. Επαγγελματικά, Γιώργο μου, σε εκτιμώ και όπου και να ανατρέξεις αυτό το ξέρουν. Όταν ήρθες απέναντί μου είπα "πω πω καλός αντίπαλος" και η Φαίη το ξέρει. Όλα τα αντιμετωπίζουμε με χιούμορ, αυτό έχει σημασία. Οι άνθρωποι είναι όμορφο να λύνουν τις διαφορές τους και εσύ αυτό το έχεις τολμήσει. Είναι ωραίο να το λύσουμε. Φαίη, μη νιώθεις αμήχανα, μη φοβάσαι. Είναι ωραίο οι άνθρωποι στις διαδρομές μας να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και τα σωστά μας. Σε παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια και με τον τρόπο που αντιμετώπισες το διαζύγιό σας, τη Φαίη, εμένα που ακόμα και αν κάτι σου έλεγα, είχες πάντα έναν καλό λόγο να πεις. Και εσύ έχεις αποδείξει όλο αυτό το διάστημα ότι έχεις μπέσα. Να το λέμε».

Όταν η συζήτηση πήγε στον Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη ζωή, η Ζήνα Κουτσελίνη τον χαρακτήρισε «ηγέτη», ενώ ανέφερε - μεταξύ άλλων - πως είχαν δεθεί πολύ όσο εκείνη εργαζόταν στον Alpha. 

«Αυτός ο ηγέτης, με έβαλε στο κανονικό του σπίτι πάρα πολλές φορές, σχεδόν καθημερινά ήμουν εκεί. Έχει μοιραστεί πολλές δικές του αλήθειες μαζί μου. Εγώ πήγα ως διευθύντρια επί Λάτσιου και κάναμε πολλές επιτυχίες και μετά ξαναπήγα ως Διευθύντρια Ψυχαγωγικού Προγράμματος και Διευθύντρια στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Την πρώτη φορά ήμασταν πιο κοινωνικά, επαγγελματικά, τη δεύτερη φορά δεθήκαμε περισσότερο. Θα σου πω ότι ήταν ένα μικρό παιδί και αγαπούσε τους ανθρώπους γύρω του που ήθελε να το πειράζεις και να σε πειράζει. Ντίμη τον λέγαμε. Έριχνε, ας πούμε, ένα βόλι στη σύσκεψη, μάς άφηνε όλους να φωνάζουμε, έφευγε για λίγο έξω, ερχόταν και έλεγε: "Τι έγινε παιδιά, τα βρήκατε"; Ήταν ένα πειραχτήρι και μαζί με τον Δήμο Βερύκιο ήταν το αχτύπητο δίδυμο. Πολλά λεφτά μοίρασε», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Δεδομένου του παρασκηνίου που υπήρξε την περίοδο που η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν αρχισυντάκτρια στην εκπομπή Σπίτι μου, Σπιτάκι μου που παρουσίαζε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η κουβέντα δεν μπορούσε να μην πάει εκεί με την Κουτσελίνη να λέει χαρακτηριστικά: 

«Επειδή μου το συνδυάζεις με τον Κοντομηνά, παρότι με τον αείμνηστο είχαμε μια πολύ ωραία σχέση, όταν έγινε αυτό με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εγώ έφυγα. Αλλά θα πω ένα πολύ σημαντικό συμβάν. Βρεθήκαμε κάπου με τον Δημήτρη Κοντομηνά και ήμασταν στα διπλανά τραπέζια. Τότε γύρισε και μου είπε: "Σου ζητώ συγγνώμη, Ζήνα. Για ό,τι σου έκανα, σου ζητώ πραγματικά συγγνώμη, αλλά ήταν πέρα από μένα". Αυτό το λέω γιατί ήταν λόγια ενός σπουδαίου άντρα. Και δεν ήταν μόνος του. Ήταν με την μετέπειτα σύντροφό του, την Αμερικανίδα και ήταν και άλλοι μπροστά, το άκουσαν και εκείνοι», είπε.

«Εγώ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την πήρα από το χέρι και δουλέψαμε πολύ παρέα. Θα ήθελα ως δασκάλα της να της μεταδώσω ότι μπορούμε να αναγνωρίσουμε το λάθος της. Και εγώ της είχα δείξει ότι μπορούσε να έρθει και να της απλώσω το χέρι δέκα φορές. Αυτό που νιώθω θα το πω μπροστά στον άλλο, ποτέ από πίσω. Και με τη Φαίη ιδρώσαμε από τα νεύρα μας, μαλώσαμε, αλλά ήταν για το καλό αποτέλεσμα», τόνισε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Τέλος, διευκρίνισε πως «Δεν είναι θέμα συγχώρεσης, δεν έχω θέμα με την Κωνσταντίνα για να τη συγχωρήσω, είναι θέμα ότι θέλω να μάθει ότι οι άνθρωποι όταν κάνουμε λάθη, σκύβουμε, ρε παιδί μου και λέμε ένα συγγνώμη. Περιμένω ένα συγγνώμη, όχι να την συγχωρήσω. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς το είπε με τόση τρυφεράδα πατέρα που και εγώ είχα πολύ κόσμο δίπλα μου εκείνη την μέρα που τον άκουγαν και δεν το πίστευαν, ένας άντρας δύο μέτρα να λέει αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA