Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την ήττα των Μαχητών στο επεισόδιο του Survivor 5 που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (13/3) ο Σπύρος Μαρτίκας αναδείχθηκε πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα με τις περισσότερες ψήφους. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Σάββας Κάλφας: Επέστρεψε στην Ελλάδα - Φωτογραφίες από την άφιξή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Ωστόσο, μία δήλωση του Στάθη Σχίζα στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού ότι αυτά που κάνει ο Σπύρος Μαρτίκας δεν είναι αντρίκια και δεν σέβεται τα παντελόνια του ήταν ικανή για να κάνει τον παίκτη των Μαχητών να ξεσπάσει στο επεισόδιο της Δευτέρας (14/3).

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση πώς ο Στάθης προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Πίστεψέ με, θα χρειαστείς πολλά μαθήματα ανδρείας για να μάθεις πραγματικά την έννοια του άνδρα. Η ασέβειά σου, το θράσος σου και η προκλητική συμπεριφορά σου, μόλις μία εβδομάδα στο παιχνίδι, πραγματικά δείχνουν την απίστευτη ανανδρία σου. Από εμένα θα έχετε να ακούτε μόνο αλήθειες, γυμνές, ατόφιες αλήθειες για να στέκεστε αντιμέτωποι με τους εαυτούς σας, με τα λεγόμενά σας, τη στάση ζωή σας και με τις πράξεις σας μέσα σε ένα παιχνίδι που υποφέρουμε όλοι. Ηρεμήστε, Διάσημοι, ηρεμήστε», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA