Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του Survivor που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε και στο Nomads του ΑΝΤ1, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο. Παράλληλα, σχολίασε και την απόφαση κάποιων ηθοποιών να αποχωρήσουν από παραστάσεις όπου συμμετείχαν προκειμένου να συμμετέχουν στο Survivor.

«Eπειδή έχω περάσει από το Survivor, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι το οικονομικό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Πόσω μάλλον όταν προερχόμαστε από μια διετία πανδημίας. Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί θα πήγαιναν εκεί καθαρά για οικονομικούς λόγους, ενώ ένα παιδί που πάει στους Μαχητές, μπορεί να το κάνει και για λόγους αναγνωρισιμότητας», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Σπαλιάρας: «Οι γυναίκες δεν είναι αριθμοί, μετανιώνω για τη δήλωση με τις 4.000»

Ο ίδιος δεν έκρυψε πως εάν του γινόταν πρόταση να ξαναπάει στο Survivor, ο ίδιος θα το σκεφτόταν, ενώ εξηγεί πως είναι λογικό τα λεφτά να είναι πολλά δεδομένων των κακουχιών που περνούν οι παίκτες εκεί.

«Είναι λογικό όταν μια εκπομπή πηγαίνει καλά κι όταν ταξιδεύεις στην άλλη άκρη του κόσμου, να αμείβεσαι καλά. Μπορεί ο κόσμος να θεωρεί πολύ μεγάλα τα ποσά, αλλά κανείς δεν ξέρει τι περνάμε εκεί. Το να τρως ένα κομμάτι καρύδα την ημέρα, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Σίγουρα το να ξανά πάω είναι μια πρόταση που δεν θα με άφηνε αδιάφορο, θα το συζητούσα. Το οικονομικό θα έπαιζε πολύ σημαντικό ρόλο, ειδικά για εμάς που το έχουμε ζήσει ήδη μια φορά. Ωστόσο, επειδή έμεινα μέχρι το τέλος, εμένα το Survivor μου έδωσε πάρα πολλά, δεν μου χρωστάει τίποτα», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA