Μενού
  • Α-
  • Α+

Χωρισμένοι στα δύο είναι οι Διάσημοι στο Survivor, μετά και τα λόγια του Τάκη Καραγκούνια στο συμβούλιο του νησιού της Δευτέρας (14/3), αλλά και τα όσα αποκάλυψε στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Οι Κόκκινο είναι υπό διάλυση και εκτοξεύουν αλληλοκατηγορίες, ψάχνοντας να βρουν ποιος λέει τελικά την αλήθεια. Κάτια Ταραμπάνκο, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Τάκης Καραγκούνιας «πρωταγωνιστές» των εντάσεων στο αποψινό επεισόδιο.

Στο trailer βλέπουμε τη Ναυσικά να λέει πως «η Ευρυδίκη έχει πάει πολλές φορές να με βγάλει τον βλάκα της υπόθεσης», ενώ η Ευρυδίκη λέει πως «δεν με νοιάζει, δεν έχω ανάγκη να αποδείξω τίποτα σε κανέναν σας εδώ μέσα», με τη Ναυσικά να αναφέρει πως «εν μέρει ο Τάκης λέει αλήθεια σε κάποια πράγματα». Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου λέει επίσης ότι «επειδή έχω καταλάβει ότι και ο Τάκης και η Μυριέλλα αλλοιώνουν τα λεγόμενα όλων μας».

Διαβάστε ακόμη: Τα «πεταμένα» 50.000 ευρώ στο Survivor και οι νέες αφίξεις στην ελληνική TV

Η Κάτια Ταραμπάνκο στρέφεται ξανά κατά του Τάκη Καραγκούνια και λέει πως «μου βγάζει την Ευρυδίκη σαν σκ@τάνθρωπο, ποιος; ο Τάκης», ενώ στη συνέχεια βλέπουμε τον μισθοφόρο να της λέει πως έχει πέσει σε μια παγίδα. «Δεν έχω ξαναδεί μεγαλύτερη κωλοτούμπα ανθρώπου» προσθέτει η Κάτια Ταραμπάνκο.

Οι τηλεθεατές εκτός από τους καβγάδες στην ομάδα των Διασήμων, θα παρακολουθήσουν και ένα συγκλονιστικό αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό. Οπως βλέπουμε και στο trailer, ο στίβος μάχης είναι αρκετά απαιτητικός και χρειάζεται αντοχή, μεγάλη μυϊκή δύναμη και καλή συνεργασία.

Τέλος, άλλη μία αποχώρηση θα λάβει χώρα στο Survivor 2022. Υποψήφιοι είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Κάτια Ταραμπάνκο από τους Κόκκινους, η Τζο Μαριδάκη και ο Σπύρος Μαρτίκας από τους Μπλε.

Δείτε το trailer για το αποψινό επεισόδιο του Survivor

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA